TURSKI OSVAJAČI

Mehmet Akif Alakurt: Za žene gajim zaštitničke nagone

Da je Mehmet Akif Alakurt (33) ostvario svoj dječački san i postao pilot, za njim bi nesumnjivo uzdisale stjuardese i putnice u avionu. A ovako je “tiha patnja” obožavateljicama u čak 17 zemalja jugoistočne Europe i Bliskog istoka, koje je osvojio kao Boran-aga u TV serijalu “Sila”.

– Ja se brinem za ženu koja je uz mene jer imam taj zaštitnički nagon u sebi. Možda katkad u tome pretjeram – rekao je ovaj bivši maneken, koji je u svijet glume ušao upravo zahvaljujući atraktivnom izgledu. “Sila” ga je proslavila, a na snimanju koje je trajalo od 2006. do 2008. se i zaljubio u Leylu Basak (27), koja tumači lik njegove neprežaljene supruge Yezde, i s kojom je hodao godinu i pol.

Do­­ne­da­vno je bio u vezi s glumicom Selin Demiratar (29), s kojom je živio u boemskoj istanbulskoj četvrti Cihangiru. Prekinuli su jer on, navodno, za su­prugu ne želi emancipiranu ženu poput Selin, nego poslušnu kućanicu.

Pročitali ste skraćeni tekst o Mehmetu Akifu Alakurtu. U novom broju Glorije (br. 945) saznajte i druge detalje iz života Boran-age, kao i o drugim “turskim osvajačima” – Halitu Ergençu , Okanu Yalabiku, Buraku Özçivitu i Mehmetu Günsüru. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje .

Linker
21. travanj 2024 00:46