NOVA KAMPANJA

Natalie Portman pozirala gola za Dior

Američka glumica Natalie Portman (31) poznata je po izbjegavanju golišavih scena, no ne srami se skinuti pred kamerama kada je u pitanju dobro plaćena promocija. A upravo je to učinila pozirajući za kozmetičku kuću Dior u kampanji za njihov ruž za usne Rouge Dior Nude Lipcolor. Naravno, sve je decentno odrađeno, pa nedavno udana Natalie zapravo ništa skandaloznog nije pokazala, no dovoljno da zagolica maštu svojim obožavateljima.

Rouge Dior Nude Lipcolor u osam novih nijansi, među kojima se posebno ističe Grege #169, čiji će prihod direktno ići omiljenoj glumičinoj dobrotvornoj organizaciji Free the Children Association.

Ovo nije prvi put da je Natalie Portman pozirala gola za Dior. Učinila je to i u prošlogodišnjoj kampanji za parfem Miss Dior Cherie, kada je snimila i promidžbeni video, koji je režirala Sofia Coppola.

Posljednjih godinu dana slavna glumica uzela je pauzu od filmskog svijeta kako bi se posvetila obiteljskom životu. U lipnju prošle godine postala je majka sinu Alephu, a za njegovog oca, Benjamina Millepieda, udala se 4. kolovoza 2012.

Linker
23. travanj 2024 21:45