DM BEAUTY ACADEMY

Saša Joković otkriva tajne dobrog make-upa

Poznati vizažist Saša Joković otkrio je na radionici dm Beauty Academy dobitnicama dm-ove nagradne igre osnove make-upa. Na početku radionice službeni vizažist Chanela za srednju Europu naglasio je da je frontalno svjetlo ključno pri šminkanju jer se efekt šminke tako najbolje vidi.

– Nagradnom igrom u sklopu kampanje ‘Lijepa, ako to želim!’ dm je vjernim fanovima želio osigurati savjete vrhunskog stručnjaka i nagraditi njihovu vjernost. Počašćeni smo što je alverde, nagrađivana dm-ova marka prirodne kozmetike, pomogla Saši Jokoviću da dobitnicama prenese nova znanja koja će im zasigurno koristiti u brojnim prilikama – rekla je Dubravka Štefanac Vinovrški iz dm-a.

U prvom dijelu radionice dm beauty academy dobitnice su dobile teoretsku podlogu, koju su kasnije upotrijebile šminkajući jedna drugu uz nadzor i stručno vodstvo Saše Jokovića.

– Pri šminkanju se najviše griješi u nanošenju pudera jer se često preskaču koraci koji su jako bitni. Na primjer, fiksiranje tekućeg pudera puderom u prahu je jako važno jer inače tekući puder nakon nekog vremena uđe u bore i skine se – rekao je Saša te dodao: Zapamtite pravilo: suho na suho, mokro na mokro. Kada jednom na tekući puder nanesete puder u prahu ili fiksirate podlogu, više ne smijete nanositi nikakvu mokru šminku jer tada nastaju mrlje.

Naglasio je da svaka kozmetička torbica mora sadržavati korektor, puder u prahu, rumenilo i maskaru jer se s tim sadržajem može brzo napraviti nešto dobro i efektno, a za dobar zimski look Saša preporučuje ružičasta, svježija rumenila koja se nanose od vrha jagodica prema uhu.

Po završetku radionice, nakon nekoliko sati vježbe uz pomoć alverde šminke i savjeta Saše Jokovića, dobitnicama su podijeljene diplome za uspješno položeni make-up tečaj jednog od najpoznatijih hrvatskih vizažista.

Linker
25. travanj 2024 21:30