2CELLOS

Šulić i Hauser svirali s Georgeom Michaelom

Nakon što su postali internetski hit zahvaljujući obradi pjesme “Smooth Criminal” Michaela Jacksona , hrvatski čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser nastavljaju s nizom uspjeha. Tako su u četvrtak nastupili u Londonu na privatnoj zabavi Eltona Johna , tradicionalnom White Tie & Tiara balu, koji britanski glazbenik već nekoliko godina organizira u svojoj kući te prikuplja sredstva za svoju fondaciju za borbu protiv AIDS-a. Na zabavi svirali s Johnom, ali i njegovim velikim prijateljem Georgeom Michaelom , kojega su pratili u pjesmi “Don’t Let The Sun Go Down On Me”.

Zabava je privukla brojne poznate, pa tako i Victoriju Beckham, Simona Cowella, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley, Anne Hathaway

Za 2Cellos bio je to kratki predah od europske turneje koju odrađuju kao glazbena pratnja Eltona Johna, s kojim su obišli dobar dio Velike Britanije, ali i sve velike gradove u Njemačkoj. Između koncerata u Njemačkoj uspjeli su naći i vremena za gostovanje na dva najgledanija TV showa u Njemačkoj: TV total Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na Sat 1.

­

I dok se oni zabavljaju s Eltonom Johnom, njihov debitantski album , jednostavno nazvan “2Cellos”, postaje sve popularniji. U samo tjedna dana od izlaska dostigao je drugo mjesto na njemačkoj top listi klasične glazbe na Amazonu, a broj 1 je na top listi internetskog glazbenog servisa iTunes.

Linker
14. travanj 2024 09:27