SVADBENA ZVONA

Zaručila se kćer Kurta Cobaina

Uskoro bismo mogli čuti svadbena zvona za 19-godišnju kćer Kurta Cobaina i Courtney Love. Frances Bean Cobain zaručila se za svog dečka Isaiaha Silvu, pjevača benda The Rambles, s kojim je u vezi godinu dana.

– Da, zaručili su se i zajedno preselili u veliku kuću blizu Runyon Canyona. Jako su sretni – rekao je njen bliski prijatelj za In Touch Weekly.

Glasine o njihovim zarukama iskrsnule su nedavno kada su oboje promijenili svoj status na Facebooku u ‘zaručen/a’ – ali samo nakratko te ga potom maknuli. Frances Bean, koja na Facebooku koristi lažno ime Frances Rachel Leigh Cook prošli mjesec napisala je na svom ‘Zidu’:

– Zbog plana da ću provesti ostatak svog života, voleći svog najboljeg prijatelja, najsretnija sam žena na svijetu.

Njen dečko koristi pseudonim Isaiah David Berkowitz-Cusack, a kćer Kurta Cobaina nazvao je ‘zaručnicom’ u drugom postu.

Napunivši 18 godina, Frances Bean navnodno je naslijedila ogromno bogatstvo od svog preminulog oca, frontmana benda Nirvana, kojim je kupila kuću u blizini losanđeleskog Runyson Canyona po cijeni od 1,8 milijuna dolara.

Frances Bean bila je dijete od godinu i pol dana kada je njen otac 1994. počinio samoubojstvo, a njen odgoj prepušten je djedu i baki jer se Courtney Love borila s ovisnošću i emocionalnim problemima.

Linker
20. travanj 2024 01:23