ALANIS MORISSETTE

Želi posvojiti dijete prije 40. rođendana

Alanis Morissette, 34-godišnja kanadska pjevačica, otkrila je kako želi imati obitelj prije 40. rođendana pa je kao opciju uzela i posvajanje djeteta.

– Razmišljam o tome. Ne bih to učinila sutra, ali u bližoj budućnosti svakako. Iako ne vjerujem u instituciju braka u konvencionalnom smislu, bilo bi idealno kad bih se udala i imala svoju djecu uskoro. Postoji ljepota u tome da se predate i prepustite nekome te se držite tih zavjeta – otkrila je zvijezda proslavljena hitovima “Ironic” i “You Oughta Know”, pjesmom iz 1995. koju je napisala nakon bolnog prekida s tadašnjim dečkom, glumcem Daveom Coulierom, zvijezdom serijala “Puna kuća”.

– Moj sadašnji dečko je odvjetnik i to je sve što ću vam otkriti o njemu. Dosta mi je vijesti u medijima o mojim vezama, a ako sad kažem tko je, jadniku će se cijeli život okrenuti naglavačke. Jednostavno još nismo spremni na takvu vrstu pritiska dok smo u fazi upoznavanja – objasnila je suzdržanost pjevačica koja je u veljači prekinula zaruke s kanadskim glumcem Ryanom Reynoldsom nakon dvije i pol godine veze.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 03:19