jako fora

Princeza iz svemira i miljenik Hollywooda dominirali na crvenom tepihu: Zendaya i Timothée oduševili genijalnim stajlinzima

U nekoliko su navrata pokazali svoju modnu zrelost, a na crvenom tepihu na londonskoj premijeri filma "Dune", Zendaya i Timothée Chalamet ponovno su je potvrdili!

Svoju press turneju za dugoočekivani film Dune, glumački par Zendaya i Timothée Chalamet zaokružili su s još dva outfita koji nisu prošli neopaženo na premijeri filma u Londonu.

Čitajte i: Sedam puta kada je Zendaya osvojila crveni tepih: Od ‘mokre‘ haljine preko žute senzacije do razigranih outfita

Zendaya i njezin stilist Law Roach u potpunosti su prihvatili znanstveno-fantastični žanr filma na londonskoj premijeri gdje je glumica na crvenom tepihu zablistala u asimetričnoj bijeloj haljini iz kolekcije Ricka Owensa za jesen 2021.

image
Glumica je zablistala u haljini Ricka Owensa.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Duga asimetrična haljina sirena kroja s predimenzioniranim detaljem na ramenu uz šminku i već dobro izvježbano poziranje za fotografe, dodatno nas je uvela u atmosferu novog filma Dennisa Villeneuvea čije je teme i motive holivudska glumica najavljivala modnim kombinacijama tijekom čitave turneje.

Modni partneri na crvenom tepihu

Na crvenom tepihu svojoj kolegici koja je podsjećala na princezu iz svemira, a s kojom se posebno zbližio za vrijeme snimanja filma pridružio se i Chalamet noseći crno odijelo muške kolekcije Alexandera McQueena za proljeće 2022. godine ukrašeno srebrnim detaljima s patentnim zatvaračem na rukavima gornjeg dijela i hlača, a u čitavu modnu priču uklopio je i jednostavan srebrni lančić.

image
Chalamet i Zendaya tijekom čitave press turneje dokazali su modnu zrelost.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Čudi se naslovnici: Timothée Chalamet na ‘coveru‘ magazina Time! ‘Gledam u nju i mislim si...‘

Holivudskom miljeniku Timothéeju Chalametu i njegovoj kolegici sa seta, Zendayi na crvenom tepihu su se pridružili i Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Sharon Duncan-Brewster i Babs Olusanmokun, koji uz Javiera Bardema i Josha Brolina čine ostatak glumačke postave Villeneuveove ekranizacije.

image
Chalamet se pojavio u crnoj kombinaciji ukrašenoj srebrnim detaljima.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Premijeru filma u hrvatskim kinima očekujemo 21. listopada!

Linker
07. travanj 2024 01:23