ljetni vrt by gloria

Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

Prva večer Ljetnog vrta by Gloria, na kojem su se kroz zabavno-gastronomski program evocirale uspomene na Zagreb iz nekih starih vremena, bila je prepuna odličnih outfita, a neke dame posebno su se istaknule sjajnim modnim ukusom.

Divan ambijent atrija Arheološkog muzeja u Zagrebu ljeti uvijek zove na druženje pa ne čudi da je bio idealan izbor i za naš Ljetni vrt by Gloria. Jučerašnju, prvu večer eventa, nisu mogla propustiti brojna lica iz domaćeg javnog života, a u prvom planu su, naravno, bile poznate dame.

Ljetnoj atmosferi svakako su doprinijeli i njihovi veseli outfiti - neke od dama zablistale su u haljinama, a neke u laganim hlačama. HRT-ova voditeljica Iva Šulentić, koja je vodila zabavno-gastronomski program, odjenula je lepršavu midi haljinu od laganog materijala s crnim detaljima, a spojila ju je s crnim, ravnim sandalama.

image
Iva Šulentić
IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Pogledajte kako smo se proveli na partyju sezone: Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja oduševio posjetitelje

I glumica Sanja Vejnović nije mogla odoljeti ljetnoj haljini plave boje, s predivnim izvezenim motivima. Ovakav kroj haljine odlično pristaje njezinoj građi i naglašava ženstvenost, a haljinu je dodatno naglasila bisernom ogrlicom, crnim sandalama i crnom torbicom.

image
Sanja Vejnović
IVANA NOBILO/CROPIX

Njezina kolegica, glumica Marija Borić, obožava nositi haljine te često bira sličan kroj i dizajn. Ružičastu haljinu na volane i cvijeće kombinirala je na neutralne sandale s bisernim perlicama i torbicu u sličnom tonu.

image
Marija Borić
IVANA NOBILO/CROPIX

I TV voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea odjenula je nešto šareniju haljinu, ali kraće dužine - modni dodaci poput remena i torbice, kao i sandale, bili su jednostavni kako bi haljina došla do izražaja.

image
Minea i prijateljica
IVANA NOBILO/CROPIX

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ovoga puta je zaobišla uzorke i umjesto njih isfurala resice. Haljina u bordo boji s crvenim resama bila je pravo osvježenje na eventu, a dobro ju je uskladila sa zlatnim sandalama, naušnicama u istoj boji i neutralnom torbicom.

image
Mirjana Mikulec
IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Pridružite nam se na partyju kojim odajemo počast starom Zagrebu! Posjetite naš Ljetni vrt i zabavite se s nama

S druge strane, voditeljica, PR stručnjakinja i fitness ikona Renata Sopek ovoga puta nije bila raspoložena za haljinu, već je odjenula lagani prugasti komplet koji je uključivao bluzu i hlače, a uz njih se sjajno uklopila Chanel zlatna torbica. S Renatom se družila PR stručnjakinja Antonija Stupar Jurkin kojoj je odlično stajala bijela midi haljina s rupičastim motivom.

image
Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin
IVANA NOBILO/CROPIX

Sličnu ukrašenu haljinu nosila je i voditeljica Mirna Zidarić, no umjesto bijele, odlučila se za klasičnu crnu. Volani na rukavima i vrlo zanimljive dvobojne sandale dali su joj poseban šarm.

image
Mirna Zidarić
IVANA NOBILO/CROPIX

U hlačama se pojavila i PR stručnjakinja Nevena Rendeli. Njezin outfit bio je u neutralnom tonu, a najveća zvijezda cijelog looka bila je bluza na jedno rame s leptirastim rukavom. Cipele i torbica bili su decentni, baš kao i Nevenin make-up.

image
Gloria produkcija
Linker
17. travanj 2024 00:26