Darko Tomas CROPIX
Slavi se

Bojana Gregorić Vejzović emotivno poručila sinu: 'Ti si moja nada u bolju budućnost'

Sin domaće glumice završio je osnovnu školu s odličnim uspjehom, a njegova ponosna majka time se pohvalila na društvenim mrežama i svim njegovim vršnjacima poslala važnu poruku.

Kraj je šestog mjeseca, što znači da je pred školarcima dugo toplo ljeto. Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović tako se na Instagramu pohvalila da je njezin četrnaestogodišnji sin Raul završio osnovnu školu s najvećim mogućim prosjekom i zbog toga puca od ponosa.

"Moj sin završio je 8.razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi!Čestitam ljubavi moja,jako sam ponosna na tebe! Čestitam svim osmašima, ali i roditeljima te pogotovo našim dragim profesorima!! Bila je ovo vrlo neuobičajena i teška školska godina. Počinje novo razdoblje,novi izazovi! Osobno vrlo emotivno doživljavam te prekretnice. Obećala sam sinu jučer da ga neću sramotiti i plakati, ali plakala sam pa se i ovo sada čini previše", emotivna je bila Bojana.

U drugom dijelu objave poručila je svim školarcima da i dalje marljivo uče jer o njima ovisi naša budućnost.

"No...djevojke i mladići, znajte da je pred vama bezbroj sjajnih mogućnosti! Nema toga što ne možete postići, samo je ponekad potrebno više “zagrijati stolicu”! Sretno svima koliko god vas ima! Bez patetike i pretjerivanja vi ste naša karta za put u bolju budućnost!!!".

Bojana je prije nekoliko godina, kada su ona i sin snimali reklamu, rekla kako njezin Raul smatra glumu dosadnom i da bi "radije bio redatelj, nego da mu netko naređuje što će raditi".

Ne zna tajnu sretnog braka

Osim Raula, Bojana i njezin suprug Enes imaju još i kćer Zoe, a Bojana je u intervjuu za magazin Gloria rekla kako ne zna tajnu sretnog braka, ali da misli da su njih dvoje uspjeli, između ostalog, baš zato što su vezani poslom.

promocija knjige Arsen dedic i Fadil Vejzovic ”Kuca pored mora” / cotaonica Bogdan Ogrizovic / Zagreb 08.11.2019. / foto: Maja Jurovic / Enes Vejzovic i Bojana Gregoric Vejzovic i kcer Zoe i sin Raul
Maja Jurović
Enes Vejzović,Bojana Gregorić Vejzović, kćer Zoe i sin Raul

- Kad bih znala tu formulu, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom - priznala je tada zagrebačka glumica.

Čitajte i:

Glumica nakon iskustva koje se ne zaboravlja: 'Dosta mi je za dva života'

Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Bojana Gregorić Vejzović: 'Srce mi se slomilo u tisuću komada'

Bojana Gregorić Vejzović nikad nije bila nježnija: 'Nosi moj pečat na srcu, volim te'

Linker
18. travanj 2024 16:31