Sipa/Cropix
Velika tuga

Dirljivo pismo bivše ljubavi tragično preminule glumice: 'Još sam u šoku, hvala ti Naya'

Glazbenik koji je s glumicom bio u vezi prije nego je postala majka napisao je emotivnu posvetu bivšoj ljubavi, s mnogo poštovanja i divljenja opisao je što mu je Rivera značila.

Američki reper Big Sean još uvijek traži način da se pomiri sa smrću svoje bivše zaručnice Naye Rivere. Glazbenik (32) koji je s pokojnom zvijezdom serije Glee, prekinuo zaruke još 2014. progovorio je o smrti 33-godišnje glumice koja se nesretnim slučajem utopila u jezeru Piru, spašavajući svog sina Joseya (4).

Policijski službenici pronašli su tijelo nesretne glumice, 13. srpnja, pet dana nakon što je nestala.

"Počivaj u miru Naya, bog neka ti blagoslovi dušu", napisao je Sean u emotivnoj posveti. Iako se par tijekom posljednjih godina nije redovito viđao licem u lice, reper svoju bivšu zaručnicu nije hvalio samo zbog hrabrog čina spašavanja života svom sinu, nego i zbog doprinosa zastupanja queer ljudi na televiziji.

"Hvala ti što si nas sve blagoslovila svojim talentom i postojanjem. Ti si junakinja. Ne samo zbog toga kako si spasila sina, nego i zbog prepreka za mnoge ljude koje si srušila, da bi se osjećali sigurni u sebe i bili ponosni, kad već to nisu mogli postići sami", kazao je emotivni glazbenik. Prisjetio se i njihove veze.

NAYA RIVERA + BIG SEAN @ the 2013 Hollywood Reporter Women in Entertainment Breakfast held @ the Beverly Hills hotel.
December 11, 2013, Image: 179499509, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual
Profimedia, Visual
Big Sean i Naya Rivera, snimljeni 2013.

'Zbog tebe sam bolja osoba'

"Cijenim i pamtit ću sve što se ikad dogodilo između nas, zbog tebe sam mudriji i postao sam bolja osoba. Još uvijek tugujem i u šoku sam ne mogu vjerovati da je ovo stvarno. Molim za tebe i tvoju obitelj. Počivaj u miru Naya", zaključio je glazbenik dirljivo pismo.

Tragična smrt Naye Rivere potresla je svijet. Glumica je pronađena mrtva u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji šestog dana intenzivne potrage u kojoj su sudjelovali prijatelji, kolege, obitelji i policija. "Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi", rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Šest mjeseci nakon prekida zaruka s reperom, glumica se udala za glumca i višegodišnjeg prijatelja Ryana Dorseya, s kojim je dobila sina Joseya. Sinu se u potpunosti posvetila, nakon što se razvela od njegova tate, a zbog čega su i nakon razvoda održavali korektne i prijateljske odnose.

Prolčitajte i:

Skupila je snage da spasi sina, no ne i sebe. Naya je poginula spašavajući svoje dijete

Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Njezino tijelo pronađeno u jezeru nakon pet dana potrage

Strašna priča! Nestaloj glumici i dalje nema traga, bivši suprug slomljen i zabrinut

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Naya Rivera - tri mjeseca nakon prekida zaruka udala se za drugog

Linker
18. travanj 2024 06:55