BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Na tronu

Jednom kraljica, uvijek kraljica: Madonna se oslonila na štaku i pokazala da još uvijek vlada svijetom

Iako je zagazila u šesto desetljeće života i na turneji si nanijela dugotrajnu ozljedu noge, pjevačica ne staje, osim što je podržala prosvjednika i sa štakom marširala po Londonu, jednom privatnom snimkom pokazala je da i dalje odlično izgleda.

Kraljica popa Madonna uvijek iznova opravda svoju titulu pa tako je i sada pokazala da je sitnica poput korištenja štaka neće spriječiti u tome da se osjeća dobro u svom tijelu. Hrabra pjevačica objavila je provokativnu fotografiju iz svoje raskošne kupaonice. Oslonjena na štaku, pozirala je u toplesu.

Iako ima 61. godinu Madonna izgleda odlično iako si takvu pozu i 'outfit' ne bi mogle dozvoliti ni neke duplo mlađe kolegice. Pjevačica je na štakama od listopada prošle godine kada je ozlijedila koljeno tijekom nastupa u Parizu.

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch................

A post shared by Madonna (@madonna) on

No ova glazbenica ne provodi dane zatvorena u stanu i kupaonici, ozljeda je nije spriječila da izađe na ulice, prošlog se vikenda pridružila tisućama prosvjednika koji su marširali ulicama Londona, zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda, odnosno pokreta Black Lives Matter i pravednog postupanja sa sugrađanima tamne boje kože.

'Uvijek na pravoj strani povijesti'

Iako se diva pokušala sakriti iza velikih sunčanih naočala, mnogi prosvjednici su je zamijetili i glas pronijeli društvenim mrežama, obožavatelji su na Twitteru komentirali da je Madonna "uvijek na pravoj strani povijesti".

London, UNITED KINGDOM  - Madonna hobbles on crutches and shouts ‘no justice, no peace’ as she leads stars in Black Lives Matter protest in London, England.

BACKGRID USA 6 JUNE 2020,Image: 528025209, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Madonna je oduševila obožavatelje i prosvjednike u Lonodnu, kada je na marš došla unatoč ozljedi i štakama.

Svjetsku turneju "Madame X" Madonna je započela u rujnu prošle godine u New Yorku, no otkazala je sve preostale nastupe i zbog ozljede i zbog pandemije koronavirusa.

No naporan tempo i zahtjevne koreografije i prije ozljede koljena pjevačici su uzrokovale bolove i iscrpljenost zbog kojih se podvrgavala tretmanima poput ledenih kupki, masaža i transfuzije krvi - sve kako bi žarko željenu turneju izgurala do kraja.

Glazbenica je u ožujku na svom Instagramu otkrila da se testirala na koronavirus i otkrila kako ima antitijela, što znači da je virusu bila izložena, no ne i da je imuna na infekciju ubuduće.

Pročitajte i:

Madonna preboljela koronavirus, a nije ni znala da ga ima? 'Pozitivna sam na antitijela'

Ledene kupke, transfuzije i brutalna iscrpljenost: 'Bolovi kroz koje prolazim su preveliki, ovo mi je prava kazna'

Madonna na početku karijere proživljavala pakao: 'Morala sam pristajati na ono što nisam željela'

Madonna izdala novi singl i poslala snažnu poruku, poslušajte ga

Linker
16. travanj 2024 20:21