Compass.com
Najskuplji u gradu

Luksuz na nebu: Pogledajte raskošan muški stan, zvijezde 'Prijatelja' koji obožava Batmana

Prošle je godine stan u rezidencionalnoj zgradi na Beverlly Hillsu kojeg je Perry odlučio prodati, bio najskuplji u Los Angelesu, nakon godinu dana ipak je odlučio sniziti cijenu, za svoju luksuznu nekretninu koja se prostire na 864 četvorna metra.

Glumac o kojem se već neko vrijeme piše isključivo zbog njegova lošeg izgleda i zdravstvenog stanja, zvijezda "Prijatelja" Matthew Perry, već godinu dana pokušava preseliti iz svog ultraluksuznog penthousea u Los Angelesu. Toliko dugo ga prodaje, a sada su se pojavile fotografije njegova 'muškog brloga' uređenog po uzoru na obožavanog superjunaka Batmana.

Compass.com
Stan glumca Matthewa Perryja prostire se na 864 četvorna metra.

Luksuzni stan nalazi se na posljednjem, četrdesetom, katu stambene zgrade imena 'The Century', a sada ga zainteresirani kupci mogu dobiti za čak osam milijuna dolara manje nego je 50-godišnja zvijezda Prijatelja zatražila prošle godine. Isprva je Perry mislio da će stan prodati za 35 milijuna dolara - to je prošle godine bio najskuplji oglašeni stan za prodaju u Los Angelesu, sada agencija koju je glumac angažirao za stan traži 'samo' 27 milijuna dolara.

Compass.com
Agencija koja prodaje stan, naziva ga dvorcem na nebu.

Compass.com
Interijer je uređen namještajem po mjeri, a s baršunom se nije štedjelo.

Ovaj stan zauzima cijeli kat, luksuzne rezidencijalne zgrade, a prostire se na čak 864 četvorna metra, smješten je u Beverly Hillsu. Stambeni blok sagrađen je 2010. a opisuje se kao 'celebrity-friendly', u zgradi je dostupan i 24-satni concierge servis te, naravno, vrhunsko osiguranje.

Pogled na grad anđela

Fotografije ovog prostranog stana pokazuju da obiluje baršunastim presvlakama i luckastim detaljima koje je odabrao sam glumac - a one uključuju detalje posvećena Batmanu.

Compass.com
Detalje posvećena Batmanu, uredio je glumac osobno.

Beverly Hills, CA - The
Profimedia, AKM-GSI
Glumac, iako ne izgleda glamurozno, živi u velikom luksuzu.

Matthew je ovu nekretninu kupio 2017. za 20 milijuna dolara, nakon dvije godine odlučio ju je stavit na prodaju. Agencija koja mu u tome pomaže, stan je nazvala 'dvorcem na nebu', jer ono što je posebno kod ove nekretnine je upravo taj spektakularan pogled i zaobljene staklene stijene.

Uz četiri spavaće sobe i osam kupaonica, stan ima četiri terase s nevjerojatnim pogledom na Los Angeles, njegovu okolicu i Pacifički ocean.

Compass.com
Minimalno dvije, od četiri, spavaće sobe imaju prozore od 360 stupnjeva

Compass.com
Kuhinjsko-blagovaonski dio.

Dnevni prostor opremljen je namještajem izrađenim po mjeri, a u njega spada ogroman dnevni boravak, s pripadajućim sjedećim površinama, kamini, dvostruke kupaonice, ormari na razvlačenje, prostor za igru biljara, soba za projekcije filmova pa čak i Batmanova spilja - dio prostora koji je posvećen najdražem junaku Chandlera Binga.

Compass.com
Neobični detalji nalaze se u cijelom stanu.

Najmanje dvije spavaće sobe imaju infinity prozore s pogledom od 360 stupnjeva, a kuhinjski dio uz blagovaonski stol sadrži i prostrani bar. U tih 864 četvorna metra stao je tu i ogromni bazen sa zaštitnim sjenicama, fitness zona, cijela kino dvorana, soba za pohranu vina i mnogi drugi sadržaji. Nije loše Matthew.

Pročitajte i:

Zvijezda Prijatelja potpuno neprepoznatljiva! Omiljeni Chandler ne nalikuje na sebe

Celine Dion se napokon riješila luksuznog zdanja na Floridi - za 'samo' 38 milijuna dolara

Jedinstvena vila na jugu Španjolske s potpisom Pabla Picassa

Kriza je i njega udarila po džepu: Stallone prodaje luksuznu vikendicu koja ima i vlastiti potočić

Jedva diše, sve mu je gore! Zvijezda serije u nikad lošijem stanju, zabrinuo je za svoje zdravlje

Linker
19. travanj 2024 04:56