face to face / Face to Face / Profimedia
Jedva čeka

Najveća svjetska blogerica s milijunima ljudi podijelila sretne vijesti: 'Naša obitelj se povećava'

Jedna od najuspješnijih i najpoznatijih influencerica na svijetu, Chiara Ferragni , otkrila je kako će roditi drugo dijete, a u otkrivanju novosti pomogao joj je preslatki sinčić.

Sretne vijesti obradovale su obitelj najpoznatije zvijezde društvenih medija na svijetu - Chiare Ferragni. Ona je naime objavila da očekuje drugo dijete sa suprugom, poznatim glazbenikom Fedezom. Ova 33-godišnjakinja rođena u Italiji jedna je od najvećih influencerica na svijetu, njezin profil na Instagramu prati 21,1 milijun ljudi. Najpoznatija je po svom blogu "The Blonde Salad", nakon kojeg je polako izgradila poslovno carstvo.

Čast da svijetu objavi kako ih čeka proširenje obitelji dobio je njen dvogodišnji sin Leo. Dječačić je mami pozirao držeći snimku ultrazvuka, s osmjehom od uha do uha. Chiara je pod sliku napisala: "Naša obitelj se povećava, Leo će postati stariji brat".

Romantična veza od početka

U Instagram Storyjima se još jednom referirala na novosti - podijelila je reakcije svojih prijatelja na vijesti. Chiarin prvorođenac čini se vrlo uzbuđenim time što će dobiti brata ili sestru. Chiara je vezu s reperom i producentom Fedezom započela 2016. godine. Glazbenik ju je zaprosio godinu kasnije na svom koncertu u Veroni, koji se prenosio uživo na talijanskom radiju i televiziji.

View this post on Instagram

Family #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Vjenčali su se iduće godine, a u ožujku 2018. dobili su sina Lea. Chiara je u kasnijim intervjuima otkrila kako je krajem kolovoza 2018., nakon što je nekoliko mjeseci bila sama i odlazila na spojeve s krivim muškarcima, istetovirala dva lava na zapešće desne ruke. "To je za mene značilo pravu ljubav. Pronašla sam svoju pravu ljubav, a Leo je slavlje te ljubavi", kazala je tada Chiara.

Pročitajte i:

I influenceri 'zajahali na valu' koronavirusa: od prikupljanja milijuna do dijeljenja sapuna

Chiara Ferragni o suradnji s luksuznim brendom Lancôme: 'Make-up je samo jedan korak do boljeg samopouzdanja'

Poznata Talijanka pokazala cijeli ormar i najviše iznenadila torbicama

Linker
19. travanj 2024 06:57