Andrea Ćupor na zagrebačkoj špici
 Davor Matota / Hanza Media
Prošetala špicom

Ne skida osmijeh s lica: Andreja Ćupor nakon razvoda i otkaza izgleda bolje no ikad

Nakon dugog toplog ljeta koje je na hrvatskoj obali provela sa sinom Lukom, bivšu Miss Hrvatske snimili smo u središtu Zagreba gdje je s najvažnijim muškarcem u životu uživala u šetnji, sladoledu i posljednjim pripremama za vrtić.

Bilo je ovo ljeto prepuno velikih odluka za Andreju Ćupor. Nakon što se u lipnju odlučila razvesti od bivšeg nogometaša Ognjena Vukojevića, 38-godišnja ljepotica dala je otkaz na mjesto direktorice marketinga Hrvatske pošte. Tako je godišnji odmor ove godine bio dulji no što je planirala.

"Cijelo ljeto smo boravili na Jadranu. Obišli smo skoro cijelu obalu, krenuvši od Istre pa Raba, Paga, Šibenika i Brela. Uživali smo u ljetnim radostima, Luka ponajviše u kupanju i igrama na plaži. Ljeto mi je najdraže godišnje doba, punimo baterije za nove početke" rekla nam je Andreja.

Spica / Zagreb 29.08.2020. / foto: Davor Matota  / Andrea Cupor Vukojevic i sin Luka
Davor Matota / Hanza Media
Andreja Ćupor sa sinom Lukom uživa u središtu Zagreba

A da stresne situacije nisu ostavile traga na nju, uvjerili smo se dok smo je zatekli u šetnji središtem Zagreba sa sinom Lukom.

Cvjetna plisirana haljina savršeno je pristajala preplanuloj brineti koja je Cvjetnim trgom prošetala kao svojedobno pistom. Uz nju je kombinirala natikače BV Lido, izrađene od isprepletene kože talijanskog brenda Bottega Veneta, a za kojima ovoga ljeta luduju trendseterice.

Spica / Zagreb 29.08.2020. / foto: Davor Matota  / Andrea Cupor Vukojevic i sin Luka
Davor Matota / Hanza Media
Andrea Ćupor na zagrebačkoj špici

Andreja i njezin sad već bivši suprug razveli su se deset dana nakon incidenta koji se dogodio 7. svibnja kada je Ognjen poslije 23 sata u pripitom stanju prijetio supruzi, a prijava je došla od osobe iz kruga obitelji koja ga je policiji prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje.

Andreja se tada sa sinom iselila, a Ognjen je ostao u njihovu obiteljskom stanu na Tuškancu.

Tri tjedna kasnije kaznena prijava za obiteljsko nasilje protiv Vukojevića je odbačena, a ukinute su i mjere opreza, točnije Ognjen je pravomoćno oslobođen svih optužbi.

Umag, 160617.
Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske. 
Na fotografiji: Ognjen Vukojevic sa suprugom Andreom Cupor.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / Hanza Media
Andreja i Ognjen u danima sreće

Ljubavna priča bivše Miss Hrvatske i nogometaša počela je 2008. godine i trajala je do 2010. godine. Tijekom tog perioda premostili su i daljinu, tada je Vukojević igrao za Dynamo Kijev, a Andreja je živjela u Zagrebu. U konačnici se zbog ljubavi doselila u Kijev i bila spremna na brak. Ipak, umjesto svadbe dogodio se 2010. godine prekid veze nakon koje su oboje pronašli ljubav na novim adresama.

Međutim, ponovno su se spojili. Nakon četiri godine razdvojenosti Andreja i Ognjen shvatili su da ne mogu jedno bez drugog pa su se pomirili i započeli vezu koja je 2016. godine okrunjena brakom. U crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi Ognjen i Andreja su se vjenčali, a potom iste godine u prosincu dočekali i sina Luku.

ČITAJTE I:

Crveni tepih u Veneciji 'pokorila' Cate Blanchett u haljini koju mnoge žene ne bi znale nositi

U svijetu lažnjaka i kopija, on ima onaj nužni 'faktor X', a poznata mama pomogla mu je 'samo' dobrim genima

Tužna sudbina ga neće zaustaviti: Miljenik holivudskih diva sjaj je u tami Bliskog istoka

Sada je sve jasno! Nakon razvoda, bivša Miss donijela još jednu veliku odluku

Iskoristila je ljeto! Preplanula Kolinda Grabar-Kitarović opuštena na zagrebačkoj špici

Linker
05. travanj 2024 07:10