Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia
Strpljenja, molim!

Opet odgođeno: Aniston reakcijom pokušala utješiti fanove zbog novog zastoja u snimanju

Slavna glumica pokušala je utješiti fanove zbog najnovije odgode snimanja posebnog specijala 'Prijatelja', ponovno okupljanje slavne šestorke odgađa se iz mjeseca u mjesec zbog svima poznatog razloga s pandemijom koronavirusa, koja se u Kaliforniji ne smiruje.

Nakon godina iščekivanja, koja su posljednjih mjeseci dosegle vrhunac, nagađanja i šuškanja o ponovnom snimanju legendarnih "Prijatelja" postala su provjerene činjenice, koje su potvrdili i glumci.

Međutim, nakon što je u javnost pušten i očekivani termin objave posebne epizode na novom streaming servisu HBO Max, u čast 25. obljetnice popularnog sitcoma - ovu produkciju i dalje prate nevolje. Cijela zabavna industrija je na čekanju zbog pandemije koronavirusa, no usprkos tome produkcija je izašla s mogućim datumima početka snimanja.

Sva nagađanja da bi se slavna šestorka mogla okupiti na setu krajem ljeta 2020. potpuno su odbačena.

Kako pišu američki mediji da je snimanje odgođeno na neodređen rok zbog trenutne pandemije, a iako bi se na setu Prijatelja, kao i na svim drugim snimanjima poštovali posebni uvjeti - za sada nikakvo okupljanje nije moguće.

Kalifornija je, naime, u posljednjih mjesec dana postala žarište zaraze koronavirusa tako da se snimanje ove serije ne čini kao realna mogućnost u nekoj bližoj budućnosti.

Sigurnost je poanta svega

U nedavnom telefonskom intervjuu za Deadline, Jennifer Aniston (51) reagirala je na ovu posljednju odgodu. "Bit će super. Znate što, to nam je također dalo više vremena da nam bude još uzbudljivije i zabavnije nego što bi bilo. Zato ja na ovu odgodu odabirem gledati kao da je čaša napola puna. Gledajte, nećemo mi nigdje otići. Nikad se nećete riješiti 'Prijatelja', sorry. Zapeli ste s nama do kraja života", našalila se slavna 'Prijateljica'.

Iako je čitateljima pružila riječi utjehe, na specifičan duhovit način, Jen je zatim iskreno progovorila o tome kako se osjeća zbog nove odgode, ali i o tome da im je bitno snimiti tu posebnu epizodu - kako treba, bez ikakvih odstupanja u kvaliteti.

"Nažalost, vrlo je tužno da smo ponovno morali pomaknuti (snimanje). Situacija je bila sljedeća: 'Kako ćemo ovo snimiti pred živom publikom? Ovo nije sigurno vrijeme. Točka. To je poanta, nisu sigurna vremena da to učinimo", objasnila je Aniston.

Pročitajte i:

Schwimmer otkrio kad se okupljaju 'Prijatelji': Više nije tajna, ni pandemija ih nije u tome spriječila

Omiljena prijateljica veseli se snimanju filma s bivšim: 'Jedva čekam ponovo vidjeti ovo lice'

Mogli bi vas iznenaditi: Ovo su najgledaniji filmovi i serije svih vremena na Netflixu

Objavljene nominacije za Emmy! Jennifer Aniston na korak je da potvrdi svoju dominaciju na malim ekranima

Linker
20. travanj 2024 17:54