BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sretna je

Paris Hilton već radi na blizancima: Za ime dječaka traži sugestije, a ime za curicu je genijalno

Bogata nasljednica više od godinu dana je u vezi s poduzetnikom, a kako se čini, par se ubrzano priprema za proširenje obitelji, s tim da ona ništa ne prepušta slučaju.

I dok većina žena planiranje majčinstva temelji na činjenici da priželjkuje određen spol djeteta, ali se prvenstveno nada da će dijete biti zdravo, bogata nasljednica Paris Hilton odlučila je da će roditi dvoje djece - odjednom.

Hilton je još ranije otkrila kako ju je Kim Kardashian West inspirirala da zamrzne jajašca prije nekoliko godina i baš poput prijateljice nadala se da bi mogla dobiti blizance i to različitog spola. Iako su do sada njezini planovi za proširenje obitelji bili u sferi nagađanja, ova 39-godišnjakinja sada ih je izrekla jasno i glasno.

Svoj specifičan plan za proširenje obitelji kazala je voditeljicama podcasta LadyGang, a njima je otkrila i da je već odabrala ime za jedno dijete. "Prvo, već to planiramo, bit će to blizanci - dječak i djevojčica. Kad zamrznete jajašca možete odabrati hoćete li dobiti dječaka, djevojčicu ili blizance", objasnila je Paris.

Isto tako otkrila je i da je odabrala ime za djevojčicu. "Imam bebu London, to je curica, i sad pokušavam smisliti ime za dječaka. Aki imate ikakve sugestije, raspitujem se kod prijatelja. Ali ne želim temu gradova, ali ne znam - teško je odlučiti. London je sigurno za djevojčicu, za dečka još pokušavam odlučiti", razjasnila je trenutno situaciju nasljednica velikog poslovnog carstva.

U sretnoj vezi

Paris je u vezi s Carterom Reumom od travnja 2019. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja, jer su smatrali da su Paris i Carter potpuno kompatibilni. To joj je prva veza otkako je prekinula s glumcem Chrisom Zylkom u studenom 2018. godine. Bili su i zaručeni, no Paris je te zaruke razvrgnula.

Otkako su Paris i njezin vršnjak, uspješan poduzetnik i investitor Carter prohodali, duhovita nasljednica često objavljuje zajedničke fotografije i piše mu nježne posvete, nazivajući ga ljubavi života.

Carter je s bratom, s kojim se upušta u sve poslovne pothvate, osnovao i prodao brend votke i uložio u razne start-up projekte, a napisao je i knjigu "Shortcut Your Startup: Speed Up Success with Unconventional Advice from the Trenches".

Sestra Paris Hilton Nicky, ima dvije djevojčice, četverogodišnju Lily i dvogodišnju Teddy i oduševljena je idejom da će postati teta, tvrdi kako će njena starija sestra biti odlična majka.

Najbolja teta

"Bit će predivna majka. Paris je i sama kao veliko dijete. Zato mislim da će jednog dana biti odlična mama... Moje djevojčice je doživljavaju kao lutku. Kad ih odvedem u njezin stan gledaju njezine lutke i figurice, male pse... i misle da su u raju", otkrila je 36-godišnja Nicky.

Iako se priprema za majčinstvo i živi užurbanim načinom života, jednu stvar ova bogata nasljednica nikad neće napraviti - neće potražiti pomoć bilo kakvog terapeuta, a u razgovoru za isti podcast Paris je otkrila i zašto nikad neće ići na psihoterapiju.

"Ne mrzim sve terapeute, jednostavno se bojim terapije. Pogotovo jer sam javna osoba, ne vjerujem im. Imam osjećaj da će se oni, čim im nešto kažem, hvaliti svojim prijateljima, supružnicima... Onda će jednog dana napisati knjigu o meni. Brinem se zbog toga i, iskreno, nikad ne bih otišla na terapiju", zaključila je Hilton.

Pročitajte i:

Bogata partijanerica želi obitelj: Smrznula jajašca kao Kim Kardashian, pa sanja o blizancima

Paris Hilton otkrila horor iz djetinjstva: 'Vrištali su mi u lice, davili me i neprekidno me mučili'

Paris Hilton tvrdi da inače ne vježba: Nasljednica objavila video u kojem pokazuje kako održava liniju

Ne gubi vrijeme: Bogata nasljednica nakon prekida brzo pronašla novu ljubav: 'Volim znati da si moj'

Trendove savladava bez problema! Urnebesna Paris Hilton nova je kraljica TikToka

Linker
25. travanj 2024 00:38