Ava Elizabeth Phillippe i Reese Witherspoon na premijeri prve sezone, 2017. godine
 Getty Images
bez dlake na jeziku

Teško iskustvo Reese Witherspoon: 'Bilo je jako stresno s 22 godine ostati trudna'

Glumica i producentica bila je gošća u showu Drew Barrymore gdje je tijekom nastupa iskreno priznala kako je s 22 godina bila potpuno nespremna postati majkom.

Reese Witherspoon (44) majka je troje djece, Ave (21), Deacona (16) i Tennesseeja (7), a danas upravo njih smatra svojim najvećim postignućem. No, kada je ostala trudna sa samo 22 godine, priznaje kako je bila nespremna za majčinstvo i prestrašena kako će kombinirati posao i obitelj. Žongliranje između privatnog i poslovnog bilo je zastrašujuće.

"Nisam znala kako sve uskladiti. Imala sam samo 22 godine. Tada nisam bila etablirana glumica i prelazila sam s jednog posla na drugi. Bilo je neizvjesno kada ću dobiti stalni angažman. To je vrlo veliki stres za novopečenu majku. Snimala sam filmove, ali nisam se uspjela postaviti i zahtijevati da se snima u blizini škole ili vrtića moje djece. Nisam imala stvarnu moć i utjecaj u toj industriji. Bila sam poput svake druge mame kojoj su djecu odgajale bake, djedovi...", rekla je Witherspoon naglasivši da u životu ništa ne bi promijenila, napominjući kako njezino najvažnije postignuće nije Oscar koji je osvojila za ulogu u filmu "Walk the Line". "Moj najveći uspjeh je što sam majka svojoj djeci", pričala je Reese iskreno kolegici.

Reese i Drew bile su trudne u isto vrijeme prije sedam godina pa stoga ne čudi što su emocije frcale na sve strane. Zajedno su se prisjetile radosti i strahova majčinstva.

View this post on Instagram

My September babies!

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

"Jako je puno kompromisa, ali svaka žrtva za moju djecu uistinu vrijedi, to je ono zbog čega ustajem iz kreveta. To nisu filmovi ili moj posao, to su moja djeca", završila je u emotivnom tonu.

Čitajte i:

Reese Witherspoon dizajnirala sitnice koje ćete odmah poželjeti u svom domu

Napokon štikle u kojima ćemo moći provesti cijeli dan!

Reese Witherspoon i Ava Phillippe: Tko je ovdje mama, a tko kći?

Linker
19. travanj 2024 10:08