Boris Johnson i Carrie Symonds na Danu Commonwealtha
 Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Samozatajna Carrie

Zaručnica raskalašenog Borisa Johnsona pokazala trudnički trbuščić i zablistala uz Meghan Markle i Kate Middleton

Carrie Symonds i Boris Johnson čekaju svoje prvo dijete. No, 55-godišnji britanski premijer iskustva već ima, otac je petero djece pa će svoju mladu partnericu moći uputiti u tajne roditeljstva.

Premijer Velike Britanije Boris Johnson pojavio se s partnericom Carrie Symonds na Danu Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji. Pozornost su ovog puta "ukrale" Meghan Markle i Kate Middleton pa je u drugi plan pao trudnički trbuščić Johnsonove mlade partnerice.

Za svečanu priliku odabrala je svijetloplavi kaputić midi duljine, a kombinirala ga je s modrom bojom šešira, štikli i haljine koju je ispod njega nosila. Lijep i decentni modni odabir otkrio je i trbuščić 31-godišnje partnerice britanskog premijera.

"Beba stiže početkom ljeta. Oboje su presretni", rekao je krajem veljače službeni glasnogovornik Borisa Johnsona i tako otkrio kada će premijer dočekati svoje šesto dijete.

, Image: 504998225, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Boris Johnson sa zaručnicom Carrie Symonds stigao pred Westminstersku opatiju

Boris Johnson morao je sve priznati medijima: Osim zaruka, stiže mu i prinova

Johnson iza sebe ima dva braka, otac je petero djece i dosad je imao turbulentan privatni život

Carrie Symonds inače je bivša spin doktorica torijevaca, a s Johnsonom je u vezi od 2018. godine. Ne znaju se detalji njihove ljubavi, no poznato je da je raskalašeni premijer iza sebe ostavio dva braka. Glasine o romansi s 24 godine mlađom ženom počele su nakon što je ostavio suprugu Marinu Wheeler. Brak s Marinom propao je nakon Johnsonovih sramotnih preljuba, tijekom kojih je čak s ljubavnicom dobio i dijete. Preko svega je Wheeler prelazila, no konačno zbogom rekli su si 2018. Je li upravo Carrie, kćerka uglednih Britanaca - oca koji je jedan od osnivača "The Independenta" i majke odvjetnice - bila kap koja je prelila čašu? Nije poznato, no jasno je da Johnson svoj brak ni prije nje nimalo nije poštovao.

, Image: 504998144, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Sretni budući roditelji Boris Johnson i Carrie Symonds

Planiraju svadbu, no dodatne detalje o vjenčanju medijima nisu otkrivali

Otac je petero djece i sada će stići šesto - početkom ljeta Carrie će na svijet donijeti svoje peto, a Johnsonovo šesto dijete. Planovi o vjenčanju para nisu poznati, no zna se da su trenutno zaručeni i da na broju 10 ulice Downing žive sa svojim udomljenim psom.

Na proslavi su se pojavili svi koji u Velikoj Britaniji nešto znače, a tom su prilikom Meghan Markle i princ Harry odradili svoje posljednje pojavljivanje u društvu ostatka kraljevske obitelji. Njihove se kraljevske obaveze privode kraju, a među posljednjima je bila i ova - tradicionalna misa u Westminsterskoj opatiji. Kate Middleton i Meghan Markle privukle su najviše pozornosti, no zablistala je i Carrie Symonds.

, Image: 504999000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Na ruci Carrie Symonds zablistao je i zaručnički prsten

Linker
22. travanj 2024 20:02