Nevena Ristić i Marko Vukes na premijeri predstave 'Slikari rudari'
 Tomislav Kristo / Hanza Media
Da vam srce pukne

Glumica Nevena Vukes sa suprugom ostala bez doma u potresu, žive u kontejneru: 'Nismo jedini'

Mlada glumica porijeklom iz Srbije u Hrvatsku je stigla zbog snimanja serije "Vatre ivanjske". Ostala je tu nakon što se zaljubila i udala za glazbenika Marka Vukesa. Njihov idilični dom u Mariji Bistrici je teško stradao u potresu te sada privremeno žive u kontejneru. Ovaj mladi par unatoč svemu ne gubi nadu.

Poznata glumica Nevena Vukes sa svojim suprugom, glazbenikom Markom Vukesom, ostala je nakon razornog potresa bez krova nad glavom. Sa suprugom posljednjih mjesec dana živi u kontejneru. Nevenu, koja je rodom iz Srbije, hrvatska publika mogla je upoznati u seriji "Vatre ivanjske" gdje je glumila ulogu Ane Kolar, dok je njezin supruga početkom ove godine izdao album "Žedan tvoje ljubavi".

"Dom je tamo gdje je ljubav".

Par je snimio YouTube dokumentarac u kojem su pokazali kako žive ovih dana, a ispričali su i što im se dogodilo. "Mi smo nakon zemljotresa ostali bez doma i krova nad glavom. Nismo jedini, mnoge obitelji su ostale bez svojih kuća", ispričali su uz kadrove razrušenog doma u Mariji Bistrici. Dijelit će sva iskustva iz života u takvoj vrsti smještaja, a usto graditi novi početak.

Pukom srećom ostali su živi i zdravi, a zajedno će prebroditi sve!

Marko je dodao i da je načelnik Marije Bistrice istog dana došao do njih, a već u ponedjeljak na njihovu je adresu stigao kontejner kao privremeni smještaj na njihovom zemljištu. Bagerom je dovezena i poravnana zemlja, a poznati par se nakon toga pobrinuo da u kontejneru osiguraju osnovne uvjete za život. Počistili su i namjestili, a nakon svega shvatili da je dobro što su izvukli živu glavu. "Kad smo ostali bez našeg doma, osjećao sam se jako nemoćnim, shvatio sam da nismo sami na ovom svijetu, ali mi je došlo iz srca u glavu da je samo Božja milost da smo ostali živi i zdravi", zaključio je Marko.

Čitajte i:

Domaće glumice odlično se zabavile na svadbi kolegice

Vjenčanje domaćeg glumca nakon 11 godina veze: 'Sretan sam što smo, nakon svih muka, uspjeli sačuvati jedno drugo'

Nevena Ristić i Marko Vukes - veza koja obećava

Linker
14. travanj 2024 14:54