GLORIA OSOBNO

Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj ovu će godinu itekako zapamtiti, otkrili su zašto

Premda im je krizna godina omela privatne i poslovne planove, sudionici Glorijinog panela na temu Adventa nisu posustali: otkrili su što im daje snagu u teškim trenucima, kakvi ih darovi vesele i čemu se nadaju u budućnosti. Gosti našeg posljednjeg Gloria osobno panela bili su glazbenica Nina Badrić, bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i dizajner nakita Nenad Sovilj, a voditeljsku palicu i ovoga je puta preuzela Barbara Kolar.

Darovi su dio blagdana, no često zaboravljamo da potrebite, bližnje i, naravno, sebe treba darivati cijele godine. Iznimno je to važno u ovo doba pandemije, nesigurnosti i strepnje, složili su se sugovornici posljednjeg ovogodišnjeg panela "Gloria osobno" na temu "Advent", održanog u zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital.


Pjevačica Nina Badrić (48) osvrnula se na tešku godinu za glazbenike, rekavši kako joj rad iznimno nedostaje, ali umjesto kopanja krumpira, kao što su joj neki predložili, posvetila se njihovu kuhanju i pečenju pa redovito bližnje iznenađuje ukusnim jelima. "Naše je samo ono što dajemo", rekla je pjevačica.

image
Nina Badrić bila je itekako aktivna ove godine.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Dizajner nakita Nenad Sovilj (40) u 2020. se također posvetio kuhanju više nego inače, a voditeljici panela Barbari Kolar (50) otkrio je i da su mu najviše radosti u život unijeli kraljevska pudla Troja i papagaj Saša, koje si je darovao ove godine.

image
Nenad Sovilj posvetio se novim izazovima.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44), koja će na Staru godinu sa suprugom Tarikom Filipovićem proslaviti 13. godinu braka, otkrila je da je u željama za darove puno skromnija od svojih sinova, tinejdžera Armana i Dine.

image
Lejla Filipović otkrila nam je velike planove.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Na kraju druženja naši su gosti gledateljima poručili da na godinu pred nama gledaju s optimizmom te se oduševili darovima - dermokozmetičkim proizvodima Avène.

image
Nikolina Lalić, brend menadžerica za Avène, i Sanja Benco,
voditeljica zastupstva Pierre Fabre za Adria regiju osigurale su našim gostima posebne beauty poklon pakete, a Barbara Kolar ponovno nam je priskrbila dozu ekskluzivnih vijesti iz života slavnih.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Naime, ti darovi došli su kao "pun pogodak" jer kako su nam otkrile, i Lejla i Nina već su godinama vjerne proizvodima ove kozmetičke kuće. Pa tako Nina nikad na put ne odlazi bez Avène termalne voda, a Lejla je toliko zadovoljna da joj je upravo to jedan od omiljenih darova za sebe i drage ljude.

image
Lejla Filipović i Nina Badrić oduševile su se poklonima jer i same već godinama koriste Avène kozmetiku. Za to je vrijeme Nenad Sovilj šapnuo našoj voditeljici da će njegova nova kolekcija nakita imati motiv papige.
VEDRAN PETEH/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 18:32