Doznajemo!

Anja Alavanja potvrdila šuškanja: ‘Da, razvela sam se, ima tome već nekoliko mjeseci...‘

Domaća voditeljica potvrdila nam je da se razvela od supruga Željka Romca. Kraj braka dogodio se još prije nekoliko mjeseci, no bivši supružnici uspjeli su tu informaciju sve dosad držati u intimnom krugu obitelji i prijatelja.

Voditeljica Anja Alavanja i njezin donedavno suprug Željko Romac razveli su se početkom 2020. godine. Tragom informacije koju smo dobili, a prema kojoj se par već i službeno razveo te više ne žive zajedno, kontaktirali smo Anju, koja nam je u kratkom razgovoru potvrdila da je njezinom braku došao kraj.

Zbog djece i bivšeg supruga, koji nije i ne želi biti dijelom javnog života, Alavanja je ostala diskretna, tek kratko potvrdivši da su navodi da je braku došao kraj - istiniti. Ipak, i dalje je sa Željkom u lijepim odnosima te poštuje njegovu privatnost, poglavito zbog njihova dva dječaka, koja su tijekom zajedničkih godina dobili u braku.

Puno je ozbiljnijih tema od one o mom razvodu.

"Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa", potvrdila je kratko Alavanja.

image
Anja je sa suprugom Željkom provela devet godina u braku, prije kojeg su bili godinu i pol dana u vezi.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Sa suprugom se, dodala je, rastala u lijepim odnosima, mjesta za skandale nema, takvim stvarima ni Anja ni Željko nikada nisu bili skloni. Ovi ponosni roditelji dalje će nastaviti biti posvećeni primarno svojim sinovima.

Podsjetimo, Anja Alavanja i Željko Romac vjenčali su se tajno 2011. godine na Mauricijusu. Voditeljica i svestrani nekadašnji gitarist, agronom i magistar ekonomije mnoge su tada iznenadili kada su nakon godinu i pol dana veze odlučili tijekom odmora stupiti u bračnu luku.

No, bio je to tek početak njihove obiteljske priče. Početkom 2012. godine u Zagrebu na svijet je stigao njihov sin Jakov, a tri godine kasnije, stigao je i maleni Ivor. Djeca su Anji i Željku prioritet otkako su stigli na svijet, a ostala su to i sada, kada supružnici kroz život nastavljaju svako u svom smjeru.

Linker
21. ožujak 2024 01:37