Gloria osobno

Areta Ćurković sasvim iskreno: ‘Pokušala sam radikalno skinuti kilograme i pogriješila...‘

Od juga pa do istoka, Gloria osobno nakon Zagreba, Splita i Rijeke, doveli smo u srce Slavonije! U Osijeku smo ugostili tri poznate dame na temu "Oko stola: hrana, hedonizam, uživanje..."

Glorijine gošće i panelistice ovoga su puta bile tri mnogima dobro poznate dame. One su Biljana Borzan (48), glumica Areta Ćurković (47) i pjevačica Mia Dimšić (28), dok je za otkrivanje njihovih tajni i zanimljivih anegdota bila i ovoga puta zadužena naša voditeljica Barbara Kolar.

Na intimnom Gloria osobno druženju u prekrasnom hotelu Waldinger liječnica i poznata političarka Biljana Borzan otkrila nam je zašto joj je njezina medicinska sestra jednom prigodom rekla da je mrzi, pjevačica Mia Dimšić ispričala je zašto njezina kolegica Domenica ima problem nakon što ju je nedavno posjetila u Slavoniji, a glumica Areta Ćurković progovorila je o svojoj borbi s kilogramima...

Iako gleda biti umjerena u hrani i pazi na prehranu, poznata glumica osvrnula se odakle kilogrami s kojima se bori...


Pogledajte i:

Pored toga, glumica je otkrila kakav režim prehrane joj najbolje odgovara, osluškuje li svoje tijelo i što je naučila iz silnih dijetiranja kroz godine. Također, spomenula je svom omiljeni recept i i otkrila zašto se posebno raduje Bžiću.

POGLEDAJTE CIJELI PANEL NA TEMU 'OKO STOLA: HRANA, UŽIVANJE I HEDONIZAM...'

Tko je gazda u kuhinji naših gošći, što najviše vole jesti, a što spravljati - pogledajte u videu!


Osječko izdanje panela Gloria osobno održano je u hotelu Waldinger, uz naše vjerne partnere - Dolcelu, Žuti klik i Belje.

image
Kakav bi to bio razgovor o hrani da nije bilo hrane!? Ove divote spravili su nam u hotelu Waldinger.
VEDRAN PETEH CROPIX

Hotel Waldinger i naš vjerni partner Belje, iznenadili su nas Gloria osobno cheesecake tortom spravljenom samo za ovu prigodu uz nezaobilazni dodatak - ABC sir.

image
Gloria osobno cheesecake torta spravljenom s neizostavnim ABC sirom bila je pravo iznenađenje.
VEDRAN PETEH CROPIX

Kako bismo i kod kuće izbjegli krizu za slatkim, Dolcela je osigurala poklon pakete svojih double choco browniesa, idealnih za sve ljubitelje čokolade, a pogotovo one koji ne vole vrijeme provoditi u kuhinji.

image
Glumica Areta Ćurković i političarka Biljana Borzan sa zanimanjem su analizirale sastav Podravkinih brownieja.
VEDRAN PETEH CROPIX

Dame su u pauzi od razgovora o delicijama pijuckale Rose iz podruma Belje.

image
Dame su nakon snimanja Gloria osobno panela u Osijeku nazdravile čašom beljskog rosea.
VEDRAN PETEH CROPIX

Da bi se zasladili i doma Dolcela je osigurala poklon pakete svojih double choco browniesa koji ne vole dugo vremena provoditi u kuhinji. Uz vesele dame angažirali su se se i gosti koji su svoje omiljene recepte ubacivali u sandučić Hrvatske pošte, a Žuti klik opet dokazuje da nudi bogat asortiman proizvoda široke potrošnje.

image
Mlada pjevačica Mia Dimšić svoj je omiljeni recept ubacila u poštanski sandučić Hrvatske pošte...
VEDRAN PETEH CROPIX

A kao uspomenu na ovo divno druženje naše su gošće i voditeljica na dar od naših vjernih partnera dobile na dar posebno vino - Princ s Dunava s personaliziranom etiketom na kojoj je pisalo njihovo ime.

image
Pored Rosea koji ih je oduševio, gošće i voditeljica od naših su vjernih partnera - Vina Belje dobile vino Princ s Dunava s personaliziranom etiketom.
VEDRAN PETEH CROPIX


POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
24. travanj 2024 18:02