zvijezda ‘života na vagi‘

Bila je pravi izazov svom treneru, no on nije odustao! Petra se potpuno transformirala u svega šest mjeseci

Karlovčanka Petra Čorbić u "Život na vagi" stigla je s 144,3 kilograma. Napustila je show lakša za čak 42 kilograma, a krajnji cilj ove djevojke je svoju težinu izražavati u dvije znamenke.

Natjecateljica pete sezone showa "Život na vagi" pokazala je na Instagramu svoju veliku transformaciju. Petra Čorbić svojim je stavom predstavljala ponekad i nešto veći izazov za trenera Edina Mehmedovića, no trud im se oboma isplatio. Naime, Petra danas izgleda i osjeća se sjajno.

"Danas i 6. mjesec 2020. godine", napisala je Čorbić, pokazavši koliko je uspjela napredovati u svega šest mjeseci. Osim što je izgubila zavidan broj kilograma, odlučila se Petra i na mali makeover u vidu frizure pa je skratila kosu i postala plavuša.

Karlovčanka je u show ušla sa 144,3 kilograma, a na posljednjem vaganju postalo je jasno da je izgubila čak 42,3 kilograma te je show napustila sa 102 kilograma, čime se jako približila svom krajnjem cilju - težinu brojiti u dvije znamenke.

Kroz život Petri nije bilo lako, pa je ovaj show za nju značio i psihološko zacjeljivanje. Rano je izgubila oca, a sa svojom mamom prošla je kroz borbu s teškom bolešću. Majka je, srećom, rak štitnjače pobijedila i svojoj je kćeri danas najveća podrška.

Linker
17. travanj 2024 14:52