najsretniji dan

Csilla Barath Bastaić rodila djevojčicu, otkrila i neodoljivo ime malene

Glumica koju smo imali prilike gledati u seriji Dnevnik velikog Perice objavila je prvu fotografiju kćerkice koju je dobila s voditeljem Matkom Antolovićem.

Poznata hrvatska glumica Csilla Barath Bastaić i njen partner, vodtelj Matko Antolović postali su roditelji djevojčice.

"Dobro nam došla, Margit", napisala je novopečena majka pored krupnog plana bebina lica s dudom u ustima.

Njena objava izazvala je lavinu čestitki.

"Jaoooo Csilla draga! Čestitam ti sretna mamice, i tati, naravno, želim brz oporavak i more ljubavi i harmonije koja vas čeka", napisala joj je kolegica Nataša Janjić Medančić.

"Čestitam draga Csilla, bit ćeš super mama", poručio je kolega Petar Cvirn.

Glumica koju smo imali prilike gledati u seriji Dnevnik velikog Perice ranije je otkrila da se naveliko pripremala za dolazak svoje bebe. Tako je iščitala svu relevantnu literaturu, otkrivši da je oduvijek bila štreberica.

Za Gloriju je tijekom trudnoće ispričala da joj do kasnih tridesetih majčinstvo nije bilo na listi prioriteta. No odgoda roditeljstva - zbog karijere i ostvarivanja na nekim drugim poljima - uzela je danak.

image


Csilla Barath Bastajić

VEDRAN PETEH/CROPIX

Zbog nemogućnosti prirodnog začeća podvrgnula se izvantjelesnoj oplodnji. Csilla i njezin partner jedan su od sto tisuća parova u Hrvatskoj koji su se borili ili se i dalje bore s neplodnošću. Kako bi potaknula sve koji oklijevaju potražiti medicinsku pomoć ili se zbog straha od ponovnog neuspjeha boje ući u novi postupak, ispričala je svoju priču uz poruku - ne odustajte, to nije sprint već maraton.

Linker
18. travanj 2024 18:41