Zvijezda Dinama čeka prvog sina

EKSKLUZIVNO! Bruno Petković postaje otac! Donosimo fotografije zaljubljenog para u iščekivanju prinove

Zajednički život s voditeljicom Ivom Šarić urodio je plodom – prva zajednička beba stiže krajem ožujka. Bruno Petković jedva čeka postati tata.

Konačno se zna zašto već mjesecima ne silazi osmijeh s lica Brune Petkovića (26). Dinamov napadač u sedmom je nebu, a razlog tolikoj sreći je što će prvi put postati – tata. Njegova djevojka Iva Šarić (32) u visokoj je trudnoći, kao što se vidi i na ekskluzivnim fotografijama, i već bi krajem ožujka trebala roditi sinčića.

image
Nogometašu će ovo biti prvo dijete, a dječak bi trebao stići u ožujku!
Ivan Posavec/Cropix

Privatnu sreću jednog od najpopularnijih parova ekskluzivno je otkrila Gloria, a da je zbog svega ushićen, potvrdio nam je i Bruno koji s Ivom živi na zajedničkoj adresi. Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života, priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna.

Čitajte i: Bruno Petković je s Ivom Šarić već razgovarao o ljubavi, moguće je da je zaiskrilo baš u tom trenutku...

image

Copyright Gloria
image
Slatka tajna je otkrivena.
Copyright Gloria

- Nema veze što ste doznali – raspoloženo nam je kazao Petković, kad smo ga početkom tjedna nazvali da mu čestitamo.

Kako doznajemo, prinovi se posebno raduje njegova obitelj. Svoju je djevojku još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova, koji sada jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Brunin brat Matej te sestra Iva.

image
Iva Šarić prošle godine upoznala je roditelje svog partnera, a oni su sada oduševljeni što im stiže unuk!
Copyright Gloria

Za sreću bivše supruge navodno već zna i Jerko Leko, s kojim Iva ima dva sina Carlosa i Leona, a Petkoviću će uskoro moći i uživo čestitati budući da Dinamo početkom veljače čeka utakmica s Lokomotivom.

Ekskluzivne fotografije zaljubljenog para u iščekivanju prinove možete pronaći u novom broju magazina Gloria - na kioscima od 28. siječnja!

Linker
16. travanj 2024 23:09