Posebna veza

Evo i njega! Rihanni na prinovi čestitao njezin bivši dečko koji ju je fizički zlostavljao

S registriranim nasilnikom Chrisom Brownom Rihana je hodala na početku karijere, a ostavila ga je nakon što ju je brutalno pretukao.

Među onima koji su pohrlili prvi čestitati glazbenoj divi Rihanni na rođenju sinčića je i glazbenik Chris Brown. Poznati reper njegovu je poruku objavio niti sat vremena nakon što je u četvrtak svijet obišla vijest da je Rihanna 13. svibnja u Los Angelesu u tajnosti na svijet donijela dječaka.

Poruka koju je Chris Brown uputio slavnoj mami i njezinom dečku A$AP Rockyju izazvala je pozornost javnosti kao malo koja druga zbog njegovog nekadašnjeg odnosa s Rihannom.

image

Reper je bivšoj djevojci među prvima javno čestitao.

Instagram

Podsjetimo, Rihanna se u godinu dana mlađeg Chrisa zaljubila 2007., kad je bila na početku karijere i imala svega 19 godina. Veza je od početka bila turbulentna zbog Chrisove nasilne naravi, a nakon što ju je 2009. brutalno pretukao, završili su na sudu. Na Rihannino inzistiranje, koja ga je i prijavila policiji, Chris je zaradio sudsku zabranu prilaska.

Čitajte i: Stigla najiščekivanija beba na svijetu: Rihanna u tajnosti rodila sina

Unatoč svemu, Rihanna je čak i godinama kasnije izjavljivala da je Chris ljubav njezinog života. Prije točno deset godina gostujući kod Oprah Winfrey ispričala je kako će se njih dvoje zauvijek voljeti.

image

Chris je zbog ozljeda koje je nanio Rihanni dobio sudsku zabranu pristupa.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Radimo na našem prijateljstvu i sada smo vrlo bliski prijatelji. Izgradili smo povjerenje nakon isteka naredbe o nepribližavanju. Volimo se i to nećemo pokušavati promijeniti, to se ne može isključiti ako ste zaljubljeni", kroz suze je Rihanna kazala Oprah.

Brownova čestitka dokaz je da su njih dvoje doista uspjeli ponovno sagraditi odnose. Chris je u međuvremenu i više puta postao otac pa bivšoj djevojci može dati i pokoji dobar roditeljski savjet.

Čitajte i: Rihanna: Chris Brown je ljubav mog života

image

Rihanna je rodila u tajnosti, u petak 13. svibnja.

MIKE COPPOLA AFP
Linker
19. travanj 2024 15:29