dream team

Marijana Batinić je odlučna: Nakon prve trudnoće se brzo vratila na staru kilažu, a sada ima novu taktiku

Voditeljica Marijana Batinić vrijedno vježba uz trenera showa "Život na vagi" Edina Mehmedovića, a uz to ima i pomoć nutricionistice Martine Linarić koju će, kaže, rado podijeliti s drugim mamama...

Splitska voditeljica s dugogodišnjom zagrebačkom adresom Marijana Batinić nakon što joj je stigla kćerkica Ena gotovo se odmah vratila na svoju staru kilažu. Tada, 2015. godine je nakon dva mjeseca objavila fotografiju u staroj garderobi pa su krenuli i brojni komplimenti na račun dobrog izgleda, ali Marijana je bila svjesna krive medijske poruke koja sve ostale majke koje se možda bore s kilogramima – stavlja u nezgodnu situaciju.

TV voditeljica se nakon brojnih medijskih napisa vezanih za njenu zavidnu postporođajnu liniju oglasila vrlo iskrenom objavom prije pet godina.

"Istina je da mi, kao i svakoj ženi, gode komplimenti… Prvi tren sam bila oduševljena hvalospjevima… Ali jedna stvar me ipak zasmetala, ma već dulje me kopka… Taj povratak u stari konfekcijski broj, nakon dva mjeseca od poroda, ipak ne bi trebao biti imperativ", napisala je tada na svom profilu Marijana i dodala kako nema veze ako nekoj ženi nakon poroda treba duže vremena da se vrati na staro.

RTL-ova voditeljica koja je u rujnu ove godine rodila drugo dijete, kćerkicu Rozu, da bi se vratila u formu, ali i vratila energiju, odlučila je trenirati s Edinom Mehmedovićem, trenerom iz emisije 'Život na vagi'.

image
Vježbanje uz privatnog trenera...
RTL PROMO
image
Marijana Batinić i Edin Mehmedović na dodjeli nagrade "Zlatni Studio".
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

"Želim vratiti energiju, prije svega. Neispavana sam, nemam snage, kondicije i najvažnije mi je vratiti se u formu, osjećati se opet dobro u svojoj koži. Oslabio mi je i imunitet pa ga planiram ojačati vježbanjem i, naravno, zdravom, izbalansiranom prehranom, koju mi je sastavila nutricionistica iz "Života na vagi" Martina Linarić, a koju ću rado podijeliti s mamama. Planiram, dakle, osnažiti organizam, što je jako važno nakon porođaja, pogotovo u ovo vrijeme. Ako usput ode i koji zaostali kilogram, vratit ću se i u svoj konfekcijski broj, što je samo dodatni plus', poručila je Marijana koja se dala u akciju.

Čitajte i:

Odobrila i Marijana! Omiljena trenerica postaje voditeljica: 'Ovo je dobar izlazak iz zone komfora'

'Još malo i prešišat će me!': Kći Marijane Batinić raste 'brzinom munje', a za to ima i dokaz

Od školskih klupa do kumstva: Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić slave srebrni pir prijateljstva

Linker
19. travanj 2024 19:56