Tužno sjećanje

Mario Petreković i 26 godina kasnije pati zbog nenadoknadivog gubitka koji mu je slomio srce

Komičar i voditelj prisjetio se tragičnog gubitka. Prije točno 26 godina preminula je njegova voljena majka Dušica. ‘Hvala ti što si bila s nama, hvala ti što si nas beskrajno voljela, bila si najdivnija mama‘, napisao je svojoj mami putem društvenih mreža Mario Petreković.

Status i fotografija koja lomi srce. Uvijek vedar, nasmijan i duhovit - Mario Petreković prisjetio se datuma koji mu je prije 26 godina slomio srce. Naime, 27. listopada 1994. godine preminula je njegova voljena mama Dušica. Imao je tada svega 20 godina.

"Hvala ti što si bila s nama, hvala ti što si nas beskrajno voljela, bila si najdivnija mama. Za mene si to i ostala. Najdraža moja, mama Dušica", napisao je uz fotografiju svoje pokojne majke Mario Petreković na svom Instagramu.

Prebolijevao je dugo i na sve načine odlazak voljene majke, koja, nažalost, nije doživjela njegove najveće uspjehe - među kojima je svakako i roditeljstvo.

Majka bi, sigurni smo, bila ponosna da vidi svog sina danas

Nedavno je, naime kao kruna svega stigla i njegova curica Marla, djevojčica koju je dobio sa svojom životnom partnericom Aleksandrom Kramberger. Doktorica stomatologije djevojčicu je na svijet donijela prije nešto više od dva mjeseca. Malena je stigla na svijet carskim rezom, u KBC-u Sestre Milosrdnice u Zagrebu, a prvi susret s malenom obilježio je, rekao nam je Petreković, veliki strah.

Mario uživa posljednjih mjeseci u ulozi oca, kćerkica ga je promijenila iz korijena

Za magazin Gloria par je progovorio o prvim tjednima roditeljstva i svemu što su dosad prošli s malenom Marlom. Mariju su iz Bjelovara podršku stigli dati tata i brat, a bila je tu i punica Biljana, Aleksandrina majka koja je uz poznati par provela deset dana kako bi im pomogla u prvim danima roditeljstva. Njezinu pomoć Mario je iznimno cijenio.

Čitajte i:

Ekskluzivno Mario Petreković o novom početku s dvije žene: 'Napokon sam se uozbiljio'

Romantični komičar: 'Totalno sam zaljubljen iako sam se susreo s nikad nedoživljenim strahom'

Linker
17. travanj 2024 11:54