opet se pokazala

Melania je okrenula ploču: Na posljednjem zadatku posula se pepelom i dala sve od sebe

Supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa svečano je prošlog tjedna pozirala fotografima ispred Bijele kuće kada je stiglo božićno drvo, a sada se pohvalila da je posao dekoriranja završen.

Prva dama SAD-a nedavno je dočekala drvo visoko 5,6 metara koje je stiglo iz Zapadne Virginije u Bijelu kuću, a za vikend je objavila cijelom svijetu da su radovi na dekoriranju gotovi. U postu na svim društvenim mrežama zahvalila je svim volonterima koji su u Bijelu kuću stigli iz raznih krajeva Amerike.

"Ovaj vikend u Bijelu kuću su stigli volonteri kako bi završili dekoriranje. Hvala vam na vašem vremenu, entuzijazmu i predanosti. Uspjeli ste u tome da svaki hodnik i soba odiše blagdanskim mirom i radošću... ", rekla je Melania koja je ovogodišnju dekoraciju nazvala "America the Beautiful". Njome želi dati priznanje naciji. "Zajedno slavimo ovu zemlju koju s ponosom nazivamo domom", dodaje prva dama kojoj je ovo posljednji zadatak.

Mnogi misle da se ovim posipa pepelom zbog skandala koji je izbio kad je prva dama svojedobno govorila da ima važnijih stvari od toga. Snimljeni razgovor zbog kojeg se Melania našla u problemu navodno se dogodio u srpnju 2018. godine. "Koga boli đon za božićne gluposti i dekoracije. Ali ja to moram učiniti, zar ne?", rekla je Melania tada, no sada je okrenula ploču.

I ukrasi na boru slave Ameriku, a sve je okićeno diskretnim lapicama. Posebno je zanimljiv "White House Express" vlakić, ali i maketa bolnice kojom je prva dama htjela posebno zahvaliti svim medicinskim djelatnicima koji daju sve od sebe u borbi protiv pandemije.

Linker
16. travanj 2024 17:15