Sve može i sve joj stoji

Nema kraja talentima Kate Middleton: Nikada je ne bismo očekivali na ovom mjestu i u ovakvom izdanju!

Vojvotkinja od Cambridga podijelila je uspomene na prošlogodišnji posjet čuvenoj britanskoj vojnoj akademiji gdje je naučila rukovati oružjem, a dobila je i brojne komplimente za modnu kombinaciju.

Britanci su 25. lipnja obilježili Dan oružanih snaga Ujedinjenog Kraljevstva, a Kensingtonska palača svoje je poklonike razveselila fotografijama Kate Middleton s njezinog lanjskog posjeta tamošnjoj vojnoj akademiji Pirbright Training Academy.

Vojvotkinja od Cambridgea i buduća kraljica, u studenom prošle godine jedan je cijeli dan provela s 101. brigadom za operativno održavanje na aerodromu Abingdon. Polaznici i osoblje akademije uglednu su gošću upoznali sa svim aspektima njihovog rada, a na njezino inzistiranje Kate se čak i okušala u nekim vježbama.

Britanski mediji pišu kako je supruga princa Williama tijekom vojnih vježbi imala punu vojnu opremu na sebi što je, ističu, dokaz da je u odličnoj kondiciji.

Iz fotografija koje su u posjedu kraljevske obitelji, jasno je da je mlade polaznike akademije najviše obradovao susret i razgovor s Kate, a nema dvojbe da ih je oduševila i odabirom odjevne kombinacije. Iz poštovanje prema njezinim domaćinima, vojvotkinja je, naime, odjenula uske crne hlače i dolčevitu u istoj boji preko čega je navukla maskirnu jaknu.

"Nismo Kate očekivali u ovoj modnoj kombinaciji, i svakako ne s vojnom kacigom na glavi, no lijepoj ženi sve stoji", hvale Britanci Williamovu suprugu, koja se zajedno s njim jučer na društvenim mrežama zahvalila svim ženama i muškarcima u vojnim odorama. Nekoliko dana prije par je predstavio i njihov službeni portet koji je naslikao umjetnik Jamie Coreth.

image

Kate je prošli tjedan modni svijet oduševila u trendovskom bijelom odijelu.

EDDIE MULHOLLAND-TELEGRAPH/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Danas na Dan oružanih snaga, William i ja želimo odati počast hrabrim muškarcima i ženama, prošlim i sadašnjim, koji služe u svim našim oružanim snagama, na moru, na kopnu i u zraku, ovdje u Velikoj Britaniji i diljem svijeta. Hvala vam za sve, a posebno što vi i vaše obitelji žrtvujete puno toga da nas sačuvate.", poručila je dirnuta Kate, koja je polovinom prošlog tjedna s Williamom posjetila londonski željeznički kolodvor Waterloo. I tom je prilikom pokazala da je sve zanima, a njezina bijela modna kombinacija bila je za čistu peticu.

Čitajte i: Stilska održivost: Danijela Martinović 'kopirala' Kate Middleton i nije pogriješila!

Linker
24. travanj 2024 06:49