Napokon oaza

Pogledajte zašto se Massimova kći osjeća kao da je dobila na lutriji: Tko tu ne bi živio!?

Poznata blogerica, komičarka i radijska voditeljica, koju slušamo na Anteni Zagreb, ima brojne vještine. Osim što sjajno kuha, velika je kreativka, a s dečkom Igorom se nedavno uselila u stan koji naprosto oduzima dah. U njemu je sve na svom mjestu, a pomoću trika koji nije skup napravila je pravu malu oazu...

"Stan u koji smo uselili (nažalost) nije naš, već smo u najmu, ali da, apsolutno sam sigurna da smo najsretniji podstanari u Zagrebu i šire. Zapanjujuć je!", rekla nam je Mirna Savić koja gušta u uređivanju svog stana koji ima prekrasan pogled na Medvednicu.

Neočekivano priznanje Mirne Savić: Otkrila kojeg domaćeg pjevača sluša uz čašu vina

image
Nema nepotrebnog namještaja, a ni zavjesa
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Kutak za rad
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

"Imam osjećaj da smo dobili na lutriji najma, kad nas je već pandemija totalno 'zakočila' s kupnjom svoga doma... Potraga za stanom za najam u Zagrebu je mukotrpna, a još je gore ako s vama dolazi kućni ljubimac. Najbitnije je bilo da nas netko primi sa psom i da pas ima zelene površine u blizini stana. I eto nas sad tik do parka Bundek, a vlasnici je naš Mango bio lijepa vijest, jer jednako obožava prirodu i životinje kao Igor i ja.", dodala je kći Massima Savića koja je od stana napravila pravu zelenu oazu.

"Biljke me sve više vesele kako postajem zrelija, smirenija i strpljivija, a kad god se pitam zašto se u nekom prostor osjećam nekako domaće i ugodno, odgovor je uvijek biljke!", dodala je.



image
Biljke su najbolja dekoracija...
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Hodnik ima šareni ormar...
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Mala škola kuhanja Massimove kćeri: 'U plodove moje nove strasti zaljubili su se i prijatelji i moj dečko'

"Nekoliko biljaka u stanu sam dobila kao poklon useljenja od moje drage kolegice iz Vrbovca, pa je tako aspidistra (ukrasni kukuruz) našao svoje mjesto u spavaćoj sobi i tamo briljira s puno svjetlosti. U dnevnom boravku dominira predivan ficus lyrata kojeg se nikad ne bih usudila imati da prostor nema ovako puno indirektnog sunca, jer mu lišće stvarno izgleda i ponaša se kao solarni panel, fascinantno!", dodala je svestrana Mirna koja u šetnji s ljubimcem u slobodno vrijeme istražuje Savu i maksimalno iskorištava blizinu Bundeka.


ČITAJTE I:

Tip-top za špicu: Cipele iz Manga s kojima ne možete pogriješiti nosi i Mirna Savić

Mirna Savić slavi uz obitelj: 'I kroz guste oblake na trenutak proviri sunce'

Linker
20. travanj 2024 03:12