TORBE SU SPAKIRANE

Svoj dom trajno su napustili! Otkrivamo kamo se sa suprugom i dvoje djece opet seli Nataša Janjić Medančić?

Glumica je uvjerena da je sa suprugom Nenadom Medančićem ovaj put konačno pronašla dugoročno rješenje za svoju obitelj.

Torbe su ponovno spakirane, namještaj i ostale sitnice ponovno su spremljene u kutije, a glumica Nataša Janjić Medančić od svog se privremenog doma u Zagrebu oprostila objavom na svom profilu na Instagramu: "Selidba. Još jedna u nizu. Zadnja runda". Brojni prijatelji su joj poželjeli sreću, no samo su najbliži među njima znali gdje je naša proslavljena filmska i kazališna glumica sa suprugom Nenadom Medančićem, ortopedom, pronašla novi dom za svoju četveročlanu obitelj.

- Ostajemo u Zagrebu i nadam se da smo ovaj put pronašli dugoročno rješenje za svoju obitelj. Priča je privatna i ne želim ništa eksplicirati, jer ima mnogo važnijih drugih tema od naše - izjavila je Nataša kad smo je zamolili da prokomentira objavu koja je pokrenula lavinu reakcija.

Svaki stradalnik od posljedica zagrebačkog i petrinjskog potresa ima svoju priču, no svima im je zajedničko što do dana današnjeg ne znaju hoće li se i kada vratiti u svoje domove. Među njima je i obitelj Nataše Janjić Medančić, koja je svoj dom u strogom središtu grada morala napustiti, jer u njemu više ne postoje minimalni sigurnosni uvjeti za stanovanje.

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić napokon je kod kuće: ‘Iza mene je bolno razdoblje, nadam se posljednje u životu‘

Čitajte i: Kuća puna plavih balona: Nataša Janjić i njezin Nenad sve pripremili za veliko slavlje

Sa suprugom Nenadom Medančićem te tada jednogodišnjim sinčićem Tonijem prvi put se iz novouređenog stana u središtu grada morala iseliti nakon što je uništen u zagrebačkom potresu u ožujku 2020.

U dogovoru sa suprugom tada trudna Nataša se sa sinčičem preselila kod njegove obitelji u Istru, a Nenad Medančić je za to vrijeme angažirao radnike koji su dva mjeseca obnavljali i renovirali njihov zagrebački dom.

- Vratili smo se za dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine. I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili. Potres je naše živote promijenio iz temelja, ali sam sigurna da ćemo se i kad-tad vratiti u normalu. Ali onakav romantičan, prividno siguran i bezbrižan život u centru, kakav sam voljela i poznavala, čini se, neće još dugo. Moj Zagreb, bez gradnje i fasada sigurnih za sve građane i svu djecu, od tada za mene više nema centar. No u njemu sasvim sigurno, još uvijek, negdje, krije se moj dom - proročanski je tada izjavila glumica.

Linker
19. travanj 2024 00:13