divna atmosfera

Tamara pokazala curicu koju je rodila u potpunoj tajnosti! Luksuza u obitelji ni ovih dana ne nedostaje

Poduzetnik Jay Rutland i njegova supruga pokazali su svijetu svoju drugu kćerkicu - malenu Serenu. Tamara Ecclestone djevojčicu je na svijet donijela u privatnoj poliklinici u Švicarskoj.

Tiho i samozatajno je Tamara Ecclestone u rujnu rodila svoju drugu djevojčicu. Malenu Serenu na svijet je donijela u Švicarskoj, a koliko malena uživa u prvom Božiću ponosna mama pokazala je objavivši na društvenim mrežama slatku obiteljsku fotografiju s kćerkicama i suprugom. Tamara Ecclestone, Jay Rutland i njihova šestogodišnja kći Sophia raznježeni su zbog prinove u obitelji.

Tromjesečna Serena spokojno je spavala u naručju svoje slavne mame, dok su starija sestra i tata pozirali sa širokim osmijesima za prigodnu fotografiju.

Tamara je prilikom poziranja pucala od ponosa, a blagdansku atmosferu nije propustila pokazati ni u ostalim izdanjima na svom Instagramu.

Tako je otkrila da je njezina starija kći spavala na personaliziranom jastuku te je uskladila pidžamicu s mlađom sestricom. Nasljednica Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić poznata je kao obožavateljica blagdana, zabava i raskoši, no zna se i da je iznimno vezana uz svoju malu obitelj.

Prošle godine otkrila je Tamara u intervjuu da ona i Jay žele proširiti obitelj, pogotovo jer njihova Sophia više nije željela biti jedinica. Djevojčici se želja ostvarila, i to svega četiri mjeseca nakon što je rođen polubrat njezine slavne mame. Naime, prije nekoliko mjeseci je Bernie Ecclestone postao tata po treći put, njegova partnerica je, također u Švicarskoj, rodila dječaka kojem su nadjenuli ime Ace.

Linker
18. travanj 2024 20:37