predizborna kampanja u SAD-u

Trump je postao hit na društvenim mrežama, a 50 Cent uputio mu je podršku! Reper se boji za svoj novac

Donald Trump zaplesao je na predizbornom skupu u Pennsylvaniji i tako postao hit na Tik Toku. Društvene mreže gore i zbog repera 50 Centa koji mu je dao podršku.

Predizborna kampanja u SAD-u se zahuktala do kraja, a Donald Trump svim silama pokušava svojim sugrađanima dokazati da je u formi života i da koronavirus nije ostavio velikog traga na njegovo zdravlje. Tako je na skupu u Pennsylvaniji Trump energično zaplesao na kultni hit "YMCA". Njegov ples je odmah postao hit na društvenim mrežama pa je Trumpov ples ubrzo postao Tik Tok challenge. Nespretne pokrete oponašaju tisuće ljudi.

Kontroverzni predsjednik osvojio je društvene mreže, no nešto teže mu ide s ljudima, pogotovo onima koji imaju javnog utjecaja. No, i takvih ima pa mu je podršku pružio reper 50 Cent, kojeg je potom osudio niz kolega.

Reper je javno podržao Trumpa i poručio svojim obožavateljima neka glasuju za njega na izborima.

Nije to, doduše, 50 Cent napravio jer je pretjerani ljubitelj Trumpa, već zbog porezne reforme koju Joe Biden najavljuje jednom kada dođe na vlast. Njegov plan je, pojednostavljeno rečeno, baziran na tome da najbogatiji u društvu moraju najviše vraćati nazad. Bogatom reperu to baš i nije sjelo pa je odmah podržao Trumpa i rekao da će glasati za njega na izborima, unatoč predsjednikovom odnosu prema Afroamerikancima.

Osude reperu dolaze sa svih strana

Mnogi su osudili njegovu reakciju, a javila mu se i komičarka Chelsea Handler, inače njegova bivša djevojke. "Bio si mi omiljeni bivši dečko", napisala mu je Handler. Glumica Grey DeLisle poručila je 50 Centu da više razmišlja o novcu negoli o pravima manjima. No, reper ne odustaje pa je tako poručio da ne planira umjesto 50 Cent postati - 20 Cent, što bi mu se moglo dogoditi zahvaljujući Bidenovoj reformi.

Čitajte i:

Problem zvan Donald Trump! Divlje dijete iz bogataške obitelji obilježile fatalne žene i jedna tragedija

Pripadnica vjerske komune i majka sedmero djece! Trump bi je mogao učiniti jednom od najmoćnijih žena SAD-a

Život Melanije Trump u Bijeloj kući: Donald i ona ne spavaju u istoj sobi, a narušeni su joj odnosi i s 'prvom kćeri'

Linker
23. travanj 2024 08:52