U Zagrebu priprema predstavu

Tuga u obitelji! Zrinka Cvitešić zbog smrti Zlatka Kranjčara povukla se na nekoliko dana s proba predstave znakovitog imena

Glumica se ovih dana posvetila svom životnom partneru Niki Kranjčaru. Pred njom je predstava "Kad svijeće dogore", a potom se sprema na snimanje serije "The Power".

- Vjeruješ li da smisao života nije drugo, doli strast koja jednoga dana prožme naše srce, našu dušu i tijelo, i onda gori vječno, do smrti? Ma što da se događalo u međuvremenu. I ako smo to doživjeli, možda nismo uzalud živjeli - govori u svom romanu ‘Kad svijeće dogore’ mađarski pisac Sándor Márai čiji tekst posljednjih mjesec dana za pozornicu HNK-a priprema redatelj Branko Ivanda.

U ovoj priči o ljubavi i prijateljstvu igraju Zrinka Cvitešić, Goran Grgić i Siniša Popović, no posljednjih dana probe se odvijaju bez naše slavne glumice koja je u tuzi zbog odlaska našeg velikog nogometnog majstora Zlatka Cice Kranjčara.

Čitajte i: Preminuo je Zlatko Cico Kranjčar! Legendarni nogometaš i trener otišao nakon teške i kratke bolesti

Čitajte i: Elvira i Zlatko Kranjčar upoznali su se još kao djeca: ‘Cico nam je zaista omogućio lijep život‘

Naime, glumica je već sedam godina u vezi s njegovim sinom Nikom Kranjčarom kojem je najveća utjeha u ovim teškim danima. Svijeća je, nažalost, prerano dogorila ikoni domaćeg nogometa, a glumica će se, nakon što otuguje nesuđenog svekra, vratiti na probe i uroniti u tekst čiji naslov tako simbolički opisuje ove teške trenutke odlaska legende s kojom se mnogi teško mire.

image
Zrinka je trenutno svom partneru najveća potpora. Iza nje je teško razdoblje zbog preranog odlaska Zlatka Kranjčara.
ALEN SALKIC/CROPIX

Čitajte i: Odlazak dobrog duha hrvatskog nogometa! Zlatko Kranjčar svojedobno nam je ispričao zašto ga svi zovu - ‘Cico‘

Predstava se radi u koprodukciji Teatra Erato kojeg vodi Lidija Ivanda i HNK u Zagrebu, a ovaj grandiozni tekst o bezuvjetnoj ljubavi i životnom prijateljstvu 2006. igrao je i na londonskom West Endu. Umirovljenog generala kojeg u hrvatskoj predstavi tumači Siniša Popović u londonskoj verziji glumio je Jeremy Irons. Zrinka Cvitešić u predstavi igra dvije uloge, a kako je nedavno dobila ulogu u novom Amazonovom serijalu ‘The Power’ uz oskarovca Tima Robbinsa čije snimanje kreće za koji mjesec, alternativa u predstavi biti će joj kolegica Iva Mihalić.

Linker
16. travanj 2024 21:11