vojvotkinja na zadatku

Kate Middleton pokazala svoju nježnu stranu: Otkrila je kutak u svom domu koji je posvećen najmilijima

Vojvotkinja od Cambridgea i u vrijeme lockdowna pronalazi načine kako da brine o drugima, a sve odrađuje od kuće. Tako je imala sastanak koji je otkrio i neke detalje iz njezinog doma...

Uoči Dana sjećanja vojvotkinja Kate Middleton je imala važan zadatak. Obratila se članovima obitelji koji su izgubili svoje najmilije dok su služili u vojsci... Dan sjećanja se obilježava u državama članicama Commonwealtha od kraja Prvog svjetskog rata kako bi se prisjetili pripadnika njihovih oružanih snaga koji su poginuli na dužnosti.

"Sigurna sam da nema dana kada se ne sjetite svojih voljenih, ali jako je važno da ih se sjetimo svi i odamo im počast. Bila mi je velika čast razgovarati s vama i vjerujem da govorim u ime cijele nacije kad kažem koliko se trebate ponositi na svoje voljene zbog njihove žrtve i herojstva", rekla je Kate koja je tijekom videa pokazala empatiju razgovarajući s obiteljima koji su doživjeli težak gubitak.

Mnoge je dojmilo što je za mjesto javljanja izabrala vitrinu prepunu obiteljskih fotografija. Na njima su neki nezaboravni trenuci na koje želi podsjetnik.

image
Kate je pokazala najdraži kutak svoje kuće...
INSTAGRAM

Jedna od njih je fotografija Kate i princa Louisa u londonskom ‘Back to Nature Gardenu‘, kraj nje je fotografija princa Georgea i princeze Charlotte kojom je obilježen njihov prvi dan škole prošle godine. Na vitrini njoj stoji i portret princa Georgea koji je fotografirala sama Kate, a i princ William u džipu tijekom njegovog solo putovanja u Afriku 2018.

Modna besprijekornost

Kate je tijekom videa odabrala košulju koja je stigla ravno iz osamdesetih. Bijelu košulju s crnom kragnom komentirali su mnogi.

Već je opće poznato da vojvotkinja od Cambridgea ima istančan smisao za modu i slaganje kombinacija s kojima se uvijek istakne u mnoštvu, a opet su dostojni buduće kraljice.



Jednostavnost i elegancija su joj na prvom mjestu, a čini se da je odličan stil naslijedila od majke Carol Middleton.

"Kate je od početka veze s Williamom pazila što će staviti na sebe. Je li to zato što se željela dokazati kraljevskoj obitelji ili je to jednostavno njezin stil, ne možemo znati, ali jedno je sigurno - nikada nije viđena u riskantnoj odjeći", rekao je jednom prilikom Anthony McGrath, celebrity stilist i predavač na Fashion Retail Academiji u Londonu koji je Kateino modno putovanje stavio pod povećalo.

Kada se 2011. udala za Williama i službeno postala članom kraljevske obitelji, njezini outfiti su naočigled postali još skromniji i jednostavniji. "Morala se odreći lepršavih, kratkih haljina, mini suknji i otkrivenog dekoltea", dodao je stilist.

Čitajte i:

Stajling dostojan kraljice: Kate izvrsno nosi jarke boje, a ovaj kaput i mi želimo nositi ove jeseni!

Raskol prinčeva! Princ William uplitao se u odnos Harryja i Meghan, pale su teške riječi i jako ružne geste

Sestre od kojih se rado prepisuje: Odrekle su se minica i dekoltea, ali s tim su zaradile prestižne titule

Linker
19. travanj 2024 20:53