afera ‘haljinica‘

Kate nakon intervjua Meghan i Harryja nije reagirala, no... Izraz lica govori više od tisuću riječi

One su supruge dvojice braće, o njihovom odnosu unutar zidina britanskog dvora navelike se pisalo i nagađalo, a javnost je prema nekim zajedničkim pojavljivanjima zaključila da su Meghan Markle i Kate Middleton posvađane.

Vojvotkinja od Cambridgea našla se također "na tapeti" razgovora između Meghan Markle i Oprah Winfrey. Koliko god je vojvotkinja od Sussexa pokušala biti pozitivna, ipak ostaje činjenica da je svoju šogoricu Kate Middleton optužila kako ju je rasplakala samo nekoliko dana prije vjenčanja.

Samo nekoliko sati nakon intervjua s Oprah, Kate Middleton obavljala je unaprijed dogovorene poslove, pri čemu su je snimili fotografi. Izraz lica, iako pokrivenog zaštitnom maskom, govori kako je supruga princa Williama odlučila ignorirati cijelu situaciju.

image
Lice Kate Middleton otkriva da je odlučila ignorirati situaciju s intervjuom.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U dvosatnom razgovoru s kraljicom intervjua Oprah Winfrey, Meghan se dotaknula i teme o kojoj se naveliko raspredalo po tabloidima - sukobu nje i šogorice Kate oko haljina za djevojčice s cvijećem zbog kojeg se navodno Middleton rasplakaka.

Čitajte i: Intervju o kojemu će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

"Je li bilo situacije u kojoj je možda Kate plakala? Ili zbog koje je mogla plakati?", upitala je Oprah.

"Ne, ne. Dogodilo se suprotno. I ne govorim to da bih omalovažavala nekog jer bio je to težak tjedan oko vjenčanja. Bila je uznemirena zbog nečeg i ispričala se. Donijela mi je cvijeće i napisala ispriku. I učinila je nešto što bih i ja da sam povrijedila nekog, preuzela je odgovornost za to", objasnila je Markle. Nakon toga Markle je kazala da ju je šokiralo što je potpuno druga verzija događaja izašla u javnost - da je Kate plakala, a ne ona.

image
Vojvotkinja je snimljena za volanom ispred Kensingtonske palače.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kate nastavila svojim poslom

"Nekoliko dana prije vjenčanja bila je uznemirena zbog haljina djevojčica koje nose cvijeće i to je zaista povrijedilo moje osjećaje. Trudila se biti puna potpore uz sve što se događalo s mojim ocem i drugim. To nije bio sukob i zapravo mislim da... Mislim da nije pošteno da idem u detalje, jer se ispričala. Ono što je bilo teško je što su me krivili za nešto što nisam učinila nego se dogodilo meni. I ljudi koji su sudjelovali u organizaciji vjenčanja su dolazili i govorili: ‘Znamo da se ovo nije dogodilo. Ne moramo im reći što je zaista bilo‘", prisjetila se Meghan.

Čitajte i: Iz minute u minutu! Na Gloria.hr pratite intervju stoljeća - Meghan Markle i Harry s Oprah

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

I dok se reakcije poznatih i nepoznatih Britanaca ne stišavaju, Kate Middleton ne pada na pamet, još uvije ne misli izlaziti u javnost s izjavama. Vojvotkinja je viđena u ponedjeljak, tijekom obavljanja kraljevskih dužnosti povodom Dana žena.

image
Kate Middleton dan nakon intervjua obavila je niz kraljevskih dužnosti.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Među ostalim, razgovarala je video pozivom s 21-godišnjom Jasmine Harrison, najmlađom ženom koja je sama preveslala ocean. Kate ju je pitala kakav je osjećaj provesti sam 70 dana na oceanu te je dodala da joj se divi. "Inspiriraš mnoge žene i mlade djevojke da krenu tvojim stopama", rekla je.

Kasnije je vojvotkinja viđena za volanom, kada se automobilom vraćala u Kensingtonsku palaču. Ako je suditi prema izrazu lica Kate Middleton, čini se da ignorira cijelu situaciju s intervjuem i ide za svojim poslom.

Linker
19. travanj 2024 07:32