BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
tužan je

Princ Harry se javio i emotivno priznao: 'Život se dramatično promijenio za sve nas'

Ovih dana trebao se održati sportski susret Invictus Games koji je osnovao princ Harry u kojima sudjeluju bivši vojnici i veterani. Odlučio im se javiti kako bi im dao potporu u teškim vremenima...

"Ovog vikenda dajemo počast žrtvama Drugog svjetskog rata i trebali bi se okupljati u Nizozemskoj da pokrenemo paraolimpijske igre. No, otkako sam posljednji put bio u Haagu, život se dramatično promijenio za sve nas. Novi datumi će uskoro biti dostupni - rekao je princ Harry u videu pozivu.

Video obraćanjem princ Harry je svima želio pružiti malo ohrabrenja dok još traje pandemija koronavirusa. Igre su prvotno trebale biti ovog tjedna u Haagu, no, kao i mnogi drugi događaji širom svijeta, odgođene su.

"Nadam se da su vaše obitelji dobro. Čuo sam nevjerojatne priče o tome kako se obitelji okupljaju preko internetskih platformi. Budite oprezni i dalje i pazite jedni na druge", dodao je Harry te naglasio da paze jedni na druge.

Podsjetimo, riječ je o sportskom događaju koji je osnovao sam princ nakon što je okončao vojnu službu u Afganistanu. Na Igrama sudjeluju ranjeni ili bolesni pripadnici oružanih snaga te ratni veterani u nizu sportova od košarke do veslanja.

"Ostaje im vjeran cijeli život i jako mu je stalo do njih, bez obzira na to što je preselio na drugi kraj svijeta", dodaje izvor.

Princ je odmah nakon što je shvatio ozbiljnost pandemije donio odluku da se sportski događaj odgađa.

"Bilo je ovo teška odluka, ali ona je razumna i opcija koja je sigurna. Znam koliko vas je ovo razočaralo jer su ove igre za vas fokus koji vam treba u životu, ali i dalje ću vas ohrabrivati da ga zadržite do kraja. Dobra stvar je da imate još 12 mjeseci da se pripremite za novo natjecanje. I bit ću jako sretan kad vas vidim u mentalnoj i fizičkoj snazi sljedeće godine. Jako mi je žao. Pazite na sebe i na svoje obitelji. I molim vas, pazite jedni na druge.", dodao je princ Harry.



Pročitajte i:

Archie proslavio rođendan veselim videom: Osim ukusne torte, dobio je jedan od najljepših poklona

Opet pokazali veliko srce: Oboružani maskama i rukavicama dostavljali tople obroke po LA-u

'Neka sami plate!': Hladni tuš Meghan i princu Harryju nakon selidbe u SAD

Linker
23. travanj 2024 16:04