SVEČANA VEČERA

Sanja Musić Milanović zablistala u glamuroznom izdanju uz bok kraljevske obitelji

Španjolski kralj Filip VI i kraljica Leticija organizirali su u Madridu gala večeru na kojoj su pozvali pozvali šefove vlada.

Kraljevska palača u Madridu postavila je svoj crveni tepih koju su organizirali Kralj Filip VI i Kraljica Letizia u čast šefova država i vlada koje su sudjelovale na 32. NATO summitu. Na gala večeri prisustvovala je i supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović koja je zablistala dok je stajala uz bok državnih dužnosnika te se savršeno uklopila uz kraljevske članove.

image

Prva hrvatska dama, Sanja Musić Milanović u društvu kraljevske obitelji

JUANJO MARTIN/EFE/POOL/DYDPPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naša prva dama za spektakularnu prigodu zasjala je u prvim redovima tek nekoliko stolica udaljena od kraljice Letizie, nasuprot kralju Felipeu. U svom prepoznatljivom stilu, Sanja je izabrala haljinu zemljanih tonova, a cijeli outfit je upotpunila besbrijekornim make-upom i upečatljivim crvenim ružem te crnim potpeticama. Elegantna haljina dugog kroja dostojana je kraljevskih dvora, a potpisuje je modna kuća Varteks.

Ipak glavna senzacija večeri bila je Španjolska kraljica Letizia koja nosi titulu modne ikone, a njezini modni odabiri gotovo da nemaju grešku. Kraljica se pojavila u crnom glamuroznom izdanju te elegantnim štiklama s visokom potpeticom, dok je struk naglasila tankim remenom.

image

Kraljica Leticia u društvu Emmanuela Macrona i supruge Brigitte

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U palači u Madridu pozvana su ukupno 44 šefa država, a gosti su uživali ​​u meniju koji se sastoji od 13 predjela, glavnog jela i deserta od kokosove pjene.

Okićena zgrada od granita ima 135.000 metara površine i ima impozantnih 3418 soba.

image

Među šefovima države je bio i naš predsjednik Zoran Milanović (krajnje desno)

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na svečanosti je prisustvovao i 46. po redu predsjednik SAD-a Joe Biden koji je sjedio tik do kralja. Prema navodima španjolskih medija, američki predsjednik se našalio kada su mu članovi kraljevske obitelji poželjeli dobrodošlicu u najveću kraljevsku palaču u Europi.

''Obojica smo vjenčani', našalio se Biden na račun kralja nakon što su on i Jill pozdravili kraljevski par koji je stajao i čekao u prijestolnoj sobi. To je navodno jedna od predsjednikovih omiljenih šala i redovito se šali na taj račun.

image

Predsjednik Joe Biden također je pozirao s ostalim uzvanicima

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i supruga Brigitte Macron također su bili među počasnim uzvanicima na prestižnoj gala večeri, a društvo im je pravio britanski premijer Boris Johnson.

image

Britanski novinar, publicist, političar i pisac Boris Johnson

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 17:40