GLORIA OSOBNO

Tri poznate dame govore o hrani, uživanju i hedonizmu, a otkrile su i koliko su vješte u kuhanju

Nakon Zagreba, Splita i Rijeke, Gloria osobno organizirali smo i u Osijeku - u divnom hotelu Waldinger okupivši ‘oko stola‘ našu poznatu europarlamentarku, svestranu glumicu i mladu pjevačicu. Razgovarali smo o temi koja je u našim krajevima itekako važna - hrani.

A gdje bismo i s kim bismo razgovarali o hrani, hedonizmu i općenito o gastronomiji ako ne u Slavoniji i sa Slavonkama. Stoga smo naš novi Gloria osobno panel ovoga puta upriličili u Osijeku. Ugostili su nas u prelijepom hotelu Waldinger u prostoru njihova poznatog restorana u samom srcu grada, gdje smo na druženje na temu "Oko stola: hrana, hedonizam, uživanje..." pozvali tri poznate dame. Glorijine gošće i panelistice ovoga su puta bile - Biljana Borzan (48), glumica Areta Ćurković (47) i pjevačica Mia Dimšić (28), koje su našoj voditeljici panela Barbari Kolar (50) ispričale niz gastronomskih anegdota iz svog života.

Tko je gazda u njihovoj kuhinji, što naše gošće najviše vole jesti, a što spravljati - pogledajte u videu!


Nakon panela u kojemu je Biljana Borzan otkrila tko je najzaslužniji što ona i njezina obitelj imaju svaki dan spravljen topli obrok, Areta Ćurković zašto se posebno raduje Božiću, a Mia Dimšić koje je najegzotičnije jelo koje je probala - naše su se panelistice zasladile u GOLD by Waldinger slastičarnici finim zalogajčićima.

image
Kakav bi to bio razgovor o hrani da nije bilo hrane!? Ove divote spravili su nam u hotelu Waldinger.
VEDRAN PETEH CROPIX

Domaćin, hotel Waldinger i naš vjerni partner Belje, iznenadili su nas Gloria osobno cheesecake tortom spravljenom samo za ovu prigodu uz nezaobilazni dodatak - ABC sir.

image
U suradnji sa slastičarnicom hotela Waldinger nastala je i ova divna Gloria osobno cheescake torta s ABC sirom.
VEDRAN PETEH CROPIX

Kako bismo i kod kuće izbjegli krizu za slatkim, Dolcela je osigurala poklon pakete svojih double choco browniesa, idealnih za sve ljubitelje čokolade, a pogotovo one koji ne vole vrijeme provoditi u kuhinji.

image
Glumica Areta Ćurković i političarka Biljana Borzan sa zanimanjem su analizirale sastav Podravkinih brownieja.
VEDRAN PETEH CROPIX

A kako uz dobru hranu idu i jednako dobra vina, uživalo se i u kapljicama Rosea iz podruma Belje.

image
Dame su nakon snimanja Gloria osobno panela u Osijeku nazdravile čašom beljskog rosea.
VEDRAN PETEH CROPIX

Na kraju, tri su se dame, naša voditeljica, gosti i redakcija oprostili jedni od drugih ubacivši svoj omiljeni recept u poštanski sandučić Hrvatske pošte, poželivši jedni drugima da i u ovo izazovno vrijeme ne nedostaje ničega na njihovim obiteljskim stolovima. Za to se pobrinuo i Žuti klik koji nudi bogat asortiman proizvoda široke potrošnje.

image
Mlada pjevačica Mia Dimšić svoj je omiljeni recept ubacila u poštanski sandučić Hrvatske pošte...
FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH CROPIX

Kao uspomenu na ovo divno druženje naše su gošće i voditeljivca na dar od naših vjernih partnera dobile na dar posebno vino - Princ s Dunava s personaliziranom etiketom na kojoj je pisalo njihovo ime.

image
Pored Rosea koji ih je oduševio, gošće i voditeljica od naših su vjernih partnera - Vina Belje dobile vino Princ s Dunava s personaliziranom etiketom.
VEDRAN PETEH CROPIX

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
18. travanj 2024 11:24