Press
Dobrodošli natrag!

Dobra vijest za sve željne pravog shoppinga: Najveći modni outlet otvara vrata uz sigurnu kupovinu

Modni gradić u blizini Zagreba ponovno otvara svoja vrata za građanstvo, a iz njega poručuju da je zdravlje i kupaca i zaposlenika glavni prioritet.

Pod sloganom ‘safe shopping’ i ‘dobrodošli natrag’ Designer Outlet Croatia će 29. travnja ponovo otvoriti vrata modnog gradića na otvorenom za svoje posjetitelje.Prema najnovijim odredbama Vlade Republike Hrvatske o popuštanju mjera uvedenih radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, omogućen je rad maloprodajnih trgovina s izravnim javnim pristupom, a time i trgovina u Outletu i ostalim otvorenim centrima, ispunjavajući najviše zahtjeve i standarde sigurnosti i higijene.

Nikola Grđan, centar menadžer, izrazio je zadovoljstvo zbog mogućnosti ponovnog otvaranja. "Preko 400 zaposlenika centra iznimno je sretno što zbog naše jedinstvene lokacije na otvorenom imamo mogućnost započeti s radom. Prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite intenzivno radimo na pripremama otvaranja centra u srijedu. Naravno, izuzetno je bitno da se svi zajedno - i kupci i zaposlenici - nastavimo odgovorno ponašati u trenutnoj situaciji. Zdravlje i sigurnost cjelokupne zajednice ostaje glavni prioritet”

Sve trgovine u Centru će biti otvorene od ponedjeljka do subote, za početak u radnom vremenu od 11 do 19 sati. Designer Outlet Croatia će posjetiteljima omogućiti iskustvo sigurne kupovine uz poštivanje svih propisanih mjera.

Optimizam u zraku

Fizička udaljenost od dva metra bit će pod nadzorom osoblja osiguranja, a maksimalan broj ljudi bit će ograničen i propisan od svake pojedine trgovine. Pored toga, iz centra pozivaju i posjetitelje da aktivno provode mjere zaštite čestom dezinfekcijom i pranjem ruku te beskontaktnim plaćanjem. Nova pravila vrijede i za ugostiteljske radnike. Iako je konzumacija hrane i pića i dalje zabranjena u svim prodajnim mjestima, pekarnica u centru će raditi.

“Drago nam je što otvaranjem centra imamo mogućnost posjetiteljima barem djelomično vratiti osjećaj normalnosti i učiniti zabavu kupovine opipljivom i, prije svega, sigurnom.” centar menadžer Nikola Grđan optimističan je glede otvaranja trgovina u srijedu.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 22:18