Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia
Nekome je 2020. sretna

Lijepe vijesti u grčkoj kraljevskoj obitelji: Ženi se najmlađi sin kralja Konstantina II.

Princ Philippos zaručio je dugogodišnju djevojku Ninu Nastassju Flohr ranije ove godine, nakon što je njegova sestra zbog pandemije odgodila vjenčanje za losanđeleškog odvjetnika.

Iako nitko nije mislio da će ova godina biti neizvjesna i puna straha i brige, neki imaju razloga za sreću. Grčki princ Philippos i njegova dugogodišnja djevojka Nina Nastassja Flohr uskoro će izreći sudbonosno "da". Zaruke mladog para jučer su potvrdili njegovi roditelji, grčki kralj Konstantin II., inače kum princa Williama, i kraljica Anne-Marie.

Njihova veličanstva - kralj Konstantin i kraljica Anne-Marie - sa zadovoljstvom objavljuju zaruke svojeg najmlađeg sina Philipposa s Ninom Nastassjom Flohr, kćeri Thomasa i Katharine Fhlor. Philippos i Nina zaručili su se na otoku Itaka u Grčkoj ranije ovog ljeta. Detalji vjenčanja bit će objavljeni u dogledno vrijeme", stoji u službenoj izjavi.

Nina je na svojem Instagramu povodom zaruka objavila predivnu posvetu svom budućem suprugu uz zajedničke fotografije s predivnom morskom kulisom, koje je snimio njegov brat Nikolaos.

"Moj najdraži Philippos. Volim te danas i voljet ću te sutra i zauvijek. Činiš nas sretnijima, boljima i snažnijima. Ne mogu dočekati da život provedemo zajedno".

Zaručila se i njegova sestra

Princ Philippos, rođen 1986. u bolnici St Mary u Londonu, analitičar je hedge fonda u New Yorku, a njegova buduća supruga kći je švicarskog biznismena Thomasa Fhlora koji je osnovao kompaniju za privatne jet chartere VistaJet. Ona je tamo radila kao kreativna direktorica te je ujedno osnovala neprofitni centar za istraživanje mora Bazaruto Center.

Iako je Grčka ukinula monarhiju 1973. godine, kralj Konstantin, njegova supruga i njegovo petoro djece zadržali su kraljevske titule. Sestra kraljice Anne-Marie je kraljica Margrethe II. od Danske, a Konstantin je rođak princa Charlesa u drugom koljenu. Osim princa Philipposa, zaručena je i njegova sestra, princeza Theodora, no zbog pandemije koronavirusa morala je odgoditi vjenčanje za losanđeleškog odvjetnika Matthewa Kumara.

Čitajte i:

Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

Nikako da dođe do oltara: Sienna Miller prekinula zaruke s mlađahnim dečkom nakon samo devet mjeseci

Kad se Beckhamovi žene: Vjenčanje sina Victorije i Davida moglo bi biti poput kraljevskog

Linker
03. travanj 2024 18:54