Duško Ćurlić 2014.
 Biljana Gaurina / CROPIX / Hanza Media
DUŠKO I KASANDRA!

Omiljeni voditelj objavio sliku s Kasandrom i oduševio pratitelje

Omiljeni voditelj Duško Ćurlić, na svom Facebook profilu, često objavljuje stare fotografije sa snimanje kultnih emisija. Ovoga se puta prisjetio projekta ''I to sam ja'' gdje pozira s dance zvijezdom 90-tih Kasandrom ili u originalu Davorkom Ručević , koja se povukla iz javnosti na žaljenje brojnih fanova.

Duško Ćurlić (52) opet nas je iznenadio fotkom iz arhive. Nakon što je nedavno objavio sliku sa snimanja emisije ''Pravo vrijeme'' pohvalivši se kako je i on nekad bio ''mlad'' ovoga puta na red je stigla i emisija ''I to sam ja'' koja je žarila i palila 90-tih godina na HRT-u.

''Prije puuuuno godina snimanje emisije “I to sam ja” na staroj sljemenskoj žičari. Kasandra u naletu, Piro i ja smotani policajci, hvala Matko na fotkama'', napisao je Ćurlić.

Matko šVARC
Kasandra i Duško na snimanju emisije ''I to sam ja''.

Pratitelji su ga odmah zasuli komentarima: ''Dobro ti stoji uniforma'', napisao je jedan. ''Ti si jamačno tada mogao reći: ''I' ve got a feeling'', napisao je drugi, a poznata novinarka Anita Malenica dobacila je: '' Kasandra, koja je to koka bila''.

Nijedna dance ljepotica nije se mogla mjeriti s Davorkom Ručević, poznatijom pod imenom Kasandra. Bila je prava ljepotica, heroina dance glazbe kakva se više nije pojavila. Kasandra je imala snažan glas, imala impozantnu pojavu od 183 centimetra. Nekada su sve oči u nju bile uprte, a danas zapravo malo tko zna gdje je i što se s njom događa.

'Nabrijani' dance imidž

Pojavila se na sceni 1995. godine, a povukla se već četiri godine kasnije. Plijenila je svojom visinom, ali i silikonima - bila je među prvim javnim osobama koje su stavile silikone u usnice. Sve to bio je dio 'nabrijanog' dance imidža, koji se sastojao od silikona, blajha, kože, lateksa. Na vrhuncu svoje slave nastupila je i do tri puta tjedno. Bio je to zaista naporan tempo.

CROPIX
Kasandra je željela izvoditi ozbiljniju glazbu od dancea pa se odlučila povući sa secene, jer tada nije prolazilo ništa drugo osim popularnog pravca koji je zaludio Hrvate.

U intervjuu koji je prije nekoliko godina dala za Gloriju, Kasandra se prisjetila svojih hitova, a ispričala je i da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca. Razočarenja na privatnom i veliki uspjesi, naporan tempo na poslovnom planu. Legendarna dance ikona na kraju je mir pronašla u samoći.

Čitajte i:

Svi vole Kasandru

Razumijemo se kao stari bračni par

Duško Ćurlić objavio staru fotku na Facebooku i zaradio ovacije: 'Malo bacaš na Vladu Kalembera'

Ivan Vukušić i Duško Ćurlić: Veže nas puno više od A strane

Nastupao bih u showu Zvijezde odmaraju

Zrinka i Duško će voditi Porin

Duško Ćurlić u novoj ulozi za koju je dobio samo riječi hvale: 'Ima fantastičnu boju glasa'

Linker
09. travanj 2024 17:06