IMP Features / IMP Features / Profimedia
Riri doc

Ovo će biti hit: Nakon četiri godine snimanja, napokon najavljen izlazak dokumentarca o Rihanni

Jedna od najuspješnijih žena današnjice i najbogatija glazbenica niže uspjeh za uspjehom na svim poslovnim poljima, a sve je to bilježio tim dokumentarnog filma, čiji je izlazak najavljen za iduću godinu.

Dokumentarni film o fenomenalnoj pop zvijezdi i megauspješnoj poduzetnici Rihanni užurbano se priprema i privodi kraju, objavio je redatelj Peter Berg. U intervjuu za Collider Berg je obožavateljima pružio najnovije informacije o tom višegodišnjem projektu. Nakon što je pratio Rihannu posljednje četiri godine, prikupljao materijale i snimke, film će svjetlo dana ugledati idućeg ljeta na Amazonu.

"Rihannin dokumentarac je nešto na čemu već sad radim gotovo pune četiri godine. Amazon će ga objaviti na ljeto iduće godine, nadam se oko 4. srpnja. Bilo je to stvarno nezaboravno putovanje kraj nje posljednje četiri godine", kazao je redatelj.

Jako zaposlena pjevačica

Berg je potvrdio i da je velika zaposlenost pjevačice dodatno usporila produkciju dokumentarca, jer ona, iako je do nedavno uzela pauzu u stvaranju glazbe, neumorno radi na svojim brendovima Fenty i Savage x Fenty, kao i na kozmetičkoj marki Fenty Skin, a uz to odnedavno predano radi i na novoj glazbi.

"Ona je nevjerojatna žena, čini se kao da svakog dana raste i širi se u novi posao, nove pothvate, i to brzinom po kojoj ju je gotovo nemoguće slijediti. Svaki put kad smo mislili da ćemo završiti film, ona napravi nešto poput pokretanja modne linije Fenty, ili njezine linije donjeg rublja, ili proizvoda za kožu. Napada na svim frontovima, a sada radi i novu glazbu. No pokušat ćemo sve dovršiti do idućeg proljeća i objaviti film na ljeto", objasnio je redatelj.

Pročitajte i:

Postani lice nove Rihannine kampanje: Zvijezda možeš biti ti!

Ušla u povijest: Rihanna proglašena najbogatijom glazbenicom na svijetu, 'prešišala' čak i Madonnu

Posljednji udarac Victoria's Secretu: Kako je pjevačica s Barbadosa nadmašila kultni brend donjeg rublja

Čak i oni koji ne vole Rihannu, voljet će njezinu Versace minicu

Linker
19. travanj 2024 21:04