Press
Uskoro!

Tvoje lice zvuči poznato: Ništa ih neće zaustaviti, kandidati spremni za najluđe transformacije

Najbolji show se nastavlja, javljaju s Nove TV koja priprema emitiranje preostalih 14 epizoda jedne od zabavnijih emisija u kojem kandidati prolaze nevjerojatne transformacije i imitiraju legende domaće i strane glazbene scene.

Uskoro gledatelji imaju priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone popularnog showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Natjecatelji šeste sezone emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'

Svojim nastupima kroz 14 novih emisija kandidati će morati impresionirati i četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem - Frano Ridjan i Maja Šuput.

Uzbuđenje u zraku

Frano otkriva: ''Dugo smo čekali, ali eto i dočekali, vaša i naša omiljena emisija ide dalje!'' Njegova suvoditeljica kaže: ''Znate kako kažu – strpljen spašen, a ja sam sve samo ne strpljiva. Zato sam sada jako uzbuđena jer najbolji show se nastavlja''.

Veliki tim šminkera, maskera i kostimografa

Kandidati će prije nastupa morati proći zahtjevan proces transformacije, potom stati na binu najzabavnijeg showa u Hrvatskoj i dati sve od sebe da bude što sličniji originalu!

Velik tim šminkera i maskera, kostimografi, vokalne trenerice, plesni i dramski trener pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjerniji originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što od strane žirija, što od kolega kandidata.

Press
Stručni žiri u šestoj sezoni emisije

Podsjetimo se, u prve dvije epizode prije pauze od emitiranja, pobjedu su odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor, a pamtimo i ostale natjecatelje s vrhunskim nastupima, a tko će sve briljirati svojim nastupima u uzbudljivom nastavku sezone, saznat ćemo uskoro.

Pročitajte i:

Maja Šuput o povratku na male ekrane: 'Malčice sam deblja, no nikoga neće žuljati za oko'

Bez ljubomore: Nives Celzijus obilježila važan dan u obitelji, iako joj je svu pažnju ukrala druga

Maja Šuput svadbe radi u novim uvjetima, a obzirom na stanje na estradi ističe: 'Sretni smo što ih imamo'

Elizabeta Brodić imala je vatreno krštenje na snimanju serije kojoj se približava kraj

Linker
19. travanj 2024 14:34