Profimedia, Everett RC/TV/Movies
Reboot omiljene teen serije

Uskoro stiže druga verzija 'Tračerice': Znamo tko će utjeloviti nove likove

Nakon osam godina od posljednje epizode, 'Tračerica' dobiva reboot. Na novim epizodama radit će izvršni producenti originalne verzije, Josh Schwart i Stephanie Savage, a HBO Max otkrio je i novu glumačku postavu.

Kao što je najavljeno još na ljeto prošle godine, 'Tračerica', mnogima omiljena teen serija, uskoro se vraća na male ekrane i to u reboot verziji s novim glumcima. Radnja će se nastaviti osam godina nakon što je završio originalni serijal i pratit će novu grupu bogatih tinejdžera s luksuznog dijela Manhattana - Upper East Sidea te njihove živote, ljubavne priče i spletke s posebnim naglaskom na društvene mreže i njihov utjecaj na društvenu scenu New Yorka.

Iako datum prikazivanja nije još poznat, HBO Max, kanal na kojem će se serija emitirati, otkrio je tko će utjeloviti nove verzije Serene Van Der Woodsen, Blair Wladorf, Chucka Bassa i Natea Archibalda.

Novu Serenu, u ovoj slučaju lik Audrey, utjelovit će Emily Alyn Lind koja dolazi iz glumačke obitelji te se prvi put pojavila na televiziji u serijama "Revenge" i "Code Black". Njezina majka pak poznata je po ulozi Deb Scott u seriji "One Tree Hill". Audrey je u rebootu djevojka koja je tek izašla iz duge veze i pita se postoji li bolja osoba za nju.

Emily Alyn Lind
Golden Globe Ambassador Launch Party, Arrivals, Catch, Los Angeles, USA - 14 Nov 2019, Image: 482959369, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia
Emily Alyn Lind glumit će 'novu Serenu' u rebootu 'Tračerice'.

Novoj "Tračerici" pridružit će se i Tavi Gevinson koja je popularnost stekla kao modna blogerica, otvorivši blog "Style Rookie" sa samo 12 godina. Poznata je i po ulogama u serijama "Scream Queens", rebootu "The Twilight Zone" i filmu "Enough Said".

-New York, NY - 20190428 -  Halston Premiere at the 2019 Tribeca Film Festival

-PICTURED: Tavi Gevinson
-, Image: 429498819, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia
JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia
Tavi Gevinson pokrenula je modni blog sa samo 12 godina.

Thomas Doherty još jedno je poznato lice koje ćemo gledati u novoj seriji. Ovaj škotski glumac pojavio se u Disney filmovima "Descendants 2 i 3" te je imao gostujuće uloge u serijama "High Fidelity" i "Catherine The Great". Bavi se i modelingom te na Instagramu ima pozamašan broj pratitelja.

Glumica Zion Moreno ime je za koje će se tek čuti. Njezina glumačka karijera uključuje ulogu u seriji "Claws", kao i pojavljivanje u nekoliko videospotova pjevačice Melanie Martinez. Angažman u "Tračerici" mogao bi joj donijeti svjetsku slavu.

Adam Chanler-Berat svoje glumačke vještine izbrusio je u kazalištu, gdje je glumio u mjuziklu "Next to Normal" te predstavama "Peter and the Starcatcher" i "Amélie". Također se pojavio u filmovima i TV serijama poput "Soundtrack", "Law & Order", "Veep" i "Elementary".

-New York, NY - 20180618 - 
Opening Night Arrivals for The Public Theatre's Othello at the Delacorte Theater in Central Park


-PICTURED: Adam Chanler-Berat
-, Image: 375338283, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ADAM NEMSER / INSTAR Images / Profimedia
ADAM NEMSER / INSTAR Images / Profimedia
Adam Chanler-Berat glumačku vještinu brusio je u kazalištu.

Uz njih petoro, u seriji će glumiti i Whitney Peak ("Chilling Adventures of Sabrina"), Eli Brown ("Pretty Little Liars: The Perfectionists"), Jason Gotay ("Bring It On" i "Spider-Man: Turn off the Dark") te Johnathan Fernandez ("Lethal Weapon", "Girls").

Nešto se šuška da bi se likovi iz prve verzije "Tračerice" mogli pojaviti u novoj, no nije poznato hoće li ih utjeloviti originalni glumci.

Linker
20. travanj 2024 12:03