svatko na svoju stranu

A gdje mu je bivša? Nakon mjeseci šuškanja, glumac s ponosom pokazuje novu slavnu curu

Iako su ih paparazzi već nekoliko puta snimili kako uživaju u međusobnom društvu, naklonost su odlučili pokazati tek sada i to na vrlo nježan i emotivan način.

Iako su zajedno išli na Met Gala afterpartyje te ih paparazzi svako malo uhvate u nekoj šetnji ili zalogaju 's nogu', tek sada su glumac Channing Tatum i glumica Zoë Kravitz potvrdili svoju vezu. Naime, između njih je puno više od prijateljstva, a to su dokazali držeći se za ruke tijekom šetnje New Yorkom.

Bili su vrlo ležerno odjeveni - Tatum u trenirci, dok je Zoë nosila traperice, dolčevitu i crni kaput. Škljocanje fotoaparata u njihovoj blizini nije im nimalo smetalo jer svoju ljubav više ne kane skrivati. No, nisu stali samo na držanju za ruku; kako bi pokazao naklonost i zaštitnički stav, Tatum je u jednom trenutku zagrlio svoju djevojku.

image
Nježan zagrljaj govori više od riječi!
ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nije ih briga za glasine! Kemija između Channinga Tatuma i Zoë Kravitz ne može se osporiti, uživaju u zajedničkom društvu

"S Channingom i Zoë događa se nešto više od prijateljstva. Puno vremena provode zajedno i zabavljaju se. Oni su više od bliskih prijatelja ili tek kolega koje je spojio posao. Njihov odnos definitivno je prerastao u nešto više”, rekao je svojedobno izvor blizak paru za američki Elle.

Tatum, koji glumi u Kravitzovom nadolazećem redateljskom debiju "Pussy Island", prvi je potaknuo romansu s glumicom u siječnju i to nekoliko dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Karla Glusmana nakon manje od dvije godine braka.

Tatum je prije Zoë bio od 2009. do 2019. u braku s glumicom Jennom Dewan s kojom ima osmogodišnju kćer Everly, a toplo-hladan odnos imao je s pjevačicom Jessie J. Viđali su se dvije godine, a u tom periodu s njom je nekoliko puta prekidao i mirio se.

image
Channing Tatum i Jessie J.
SCOTT KIRKLAND/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, u listopadu prošle godine, Jessie je na Instagramu video "svog solo života za vrijeme pandemije", čime je potvrdila da je njihovom odnosu tada zaista kraj. Ipak, dok njezin bivši uživa s novom djevojkom, Jessie se uspjela u nekoliko mjeseci spetljati s atletičarom Maxom Pham Nguyenom i ubrzo je i s njim prekinula.

Čitajte i: Drugi prekid u svega par mjeseci! Glazbenica objavila seksi video i poručila da je solo

"On je nevjerojatan čovjek. Oboje imamo toliko poštovanja i ljubavi jedno prema drugom. Ali romantično jednostavno nismo kliknuli pa smo odlučili da ćemo biti samo prijatelji", odgovorila je Jessie jednom fanu na Instagramu na pitanje je li još u vezi.

Linker
20. travanj 2024 14:47