Instagram
Odakle se stvorio?

Anja Šovagović-Despot u crnom badiću pokazala odličan smisao za humor i još bolju figuru

U elegantnom jednodijelnom kupaćem kostimu s decentnim točkicama slavna hrvatska glumica sunčala se uz bazen u svojoj ljetnoj oazi na Braču.

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Anja Šovagović-Despot ovih dana uživa u odmoru te se pokušava uhvatiti u koštac s društvenim mrežama.

Nagrađivana glumica, koja je svoj komadić raja pronašla u Supetru na Braču, gdje provodi dane upijajući sunce kraj bazena u dobrom društvu, postavila je simpatičnu objavu na Instagramu, koja je nasmijala i razveselila njezine sljedbenike.

Na fotografiji na kojoj Anja vješto pozira u kupaćem kostimu te pokazuje slavni profil, ističe se veliki crni krug, koji se očito tamo našao sasvim slučajno, dok je glumica pokušavala urediti ili objaviti novi post.

"Ne znam izbrisati ovaj krug ničim izazvan, a sviđa mi se fotka", napisala je Anja uz nekoliko nasmijanih emojija što je potaknulo fanove na pozitivne komentare.

"Niti nemoj, baš je zanimljiv, ima svoju čar... u njega zapiši uspomenu tog trenutka za sjećanja", napisala je jedna obožavateljica, dok su drugi dodali komentare u stilu: "Dobra fotka... i s krugom".

Za razliku od vćine žena koje ljeti biraju bijelu, poznatoj glumici crna je omiljena ljetna boja - tako je uz elegantan kupaći kostim i šešir s velikim obodom, na ljetovanje ponijela i nekoliko malih crnih haljina, uz koje je uvijek chic i glamurozna.

Čitajte i...

Antonija Blaće je postigla svoj cilj: Objavila je fotografiju u badiću i odbacila nepotrebni pareo

Kao manekenka nosila je jednodijelni kupaći, a sada u 70-toj nosi bikini - samo jedan detalj je isti...

J.Lo tvrdi da su zaslužni za ovakav ten: Krema od 185 kuna i piling koji se može kupiti i kod nas

Linker
20. travanj 2024 03:50