Profimedia, TEMP Rex Features
posvetila se obitelji

Anne Hathaway: 'Nije problem ovisnost o alkoholu već užasni mamurluci'

Glumica Anne Hathaway trenutačno radi na promociji filma 'Spokoj' u kojem se opet našla u paru s kolegom iz filma 'Interstellar', Matthewom McConaugheyjem zbog čega je u fokus ponovno došla njezina odluka o izbjegavanju alkohola.

Holivudska glumica Anne Hathaway (36) ranije ove godine je izjavila da se odrekla alkohola. Za Boston Common Magazine obrazložila je zašto je prestala piti, a razlog nije ovisnost o alkoholu.

Iako voli popiti koji koktel, kazala je kako je morala prestati jer je imala nepodnošljive mamurluke i da su upravo oni razlog zbog kojeg se odrekla alkohola. "Neki mamurluci znali su trajati po pet dana, takav mi je bio i posljednji", rekla je glumica koja se alkohola odrekla i zbog sina Jonathana Rosebanksa Shulmana kojeg je prije tri godine dobila sa suprugom Adamom Shulmanom.

Anne Hathaway at the studios of BBC Radio 2
Anne Hathaway out and about, London, UK  - 17 Apr 2019, Image: 426528684, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

"Kada se opet nađem u razdoblju kada ću imati dovoljno vremena biti mamurnom, tada ću opet početi konzumirati alkohol. Dok sin ne odraste dovoljno da se može osamostaliti, ne mogu si dopustiti borbu s mamurlucima", kazala je.

"Većina ljudi ne mora donijeti tako ekstremnu odluku i mislim da alkohol nije loša stvar, već je stvar u načinu na koji to radite, za mene je to bilo zabavno i baš super, ali nije zabavno kada je u kući malo dijete", smatra zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu'.

Anne je iznenadila početkom godine kada je kazala da je prestala piti u listopadu, nakon 18 godina. "Moj sin je u godinama kad sam mu potrebna cijelo vrijeme. Jednom smo ga vozili u vrtić i iako nisam vozila, bila sam mamurna i to mi je bilo zaista grozno", podijelila je Anne s javnošću.

Anne Hathaway at the studios of BBC Radio 2
Anne Hathaway out and about, London, UK  - 17 Apr 2019, Image: 426529122, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
25. travanj 2024 11:26