Ekskluzivno

Antonija Mišura Sandrić o prinovi: ‘Sinčić nas je iznenadio tjedan dana prije poroda, ali sve je prošlo savršeno‘

Naša bivša košarkaška reprezentativka pohvalila se predvečer u četvrtak na društvenoj mreži Instagram da su ona i suprug dočekali sina. Drugo je to dijete mladog bračnog para koji već ima djevojčicu Taru.

Naša košarkašica i bivša reprezentativka Antonija Mišura Sandrić sa suprugom Markom Sandrićem pohvalila se na društvenoj mreži Instagram kako je jutros oko 11:30 sati njihova obitelj postala veća za jednog člana - sina koji je došao na svijet tjedan dana prije očekivanog termina.

Kako nam je otkrila sretna mama samo nekoliko sati nakon poroda, bebica je teška 3610 grama, a duga 51 cm.

"Već oko 10 sati ujutro osjetila sam prave trudove, a sin nam se rodio u 11:30 sati. Marko je cijelo vrijeme bio uz mene na porodu", dodala je Antonija za Gloria.hr te otkrila kako je i ovoga puta sve bilo vrlo brzo.

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić preuredila dječju sobu za drugu bebu: ‘Ovo mi je izlika da napravim malo razmještaja‘

"Imam super iskustvo. I ovoga puta na porodu su mi bile babice i moja doktorica koja je vodila trudnoću. Čak i kad misliš da ne možeš sve izdržat, žena sve uspije. Sinčić nas je iznenadio tjedan dana prije poroda, ali sve je prošlo savršeno" pohvalila se sretna mama.

Ime dječaka, dodala je, ona i Marko još uvijek žele malo malo zadržati za sebe, a posebno se vesele kako će njihova Tara regirati kada mama kući dođe s bracom.

image

Antonija i Marko jedva čekaju sina povesi kući kćerkici Tari

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić dirljivim fotografijama otkrila da je trudna, a nije skrivala ni spol bebe

Podsjetimo, da iščekuje prinovu, Antonija je podijelila s prijateljima i obožavateljima u dirljivoj objavi na Instagramu proljetos. Otkrila je tada da je u 17. tjednu trudnoće, a odmah je otkrila i informaciju o spolu bebe.

"Što mislite, je li braco ili seka? Pogledajte sami, jer mi smo se baš iznenadili! Moja curica uskoro će biti starija seka", napisala je raznježena Antonija. U seriji fotografija otkrila je da joj druga trudnoća "nosi" dječaka.

Dolazak novog frajera u obitelj zahtjevao je i preuređenje dječje sobe koja je do sad bila Tarino carstvo, pa su ružičaste tonove sada zamijenili oni boje karamele.

"Već duže vrijeme sam htjela promijeniti izgled Tarine sobe, što zbog ružičaste boje, a što zbog namještaja i previše nepotrebnih stvari”, napisala je Antonija nakon preuređenje na Instagramu uz fotografije preslatke dječje sobe te dodala: "Imala sam izliku da napravim malo razmještaja i unesem nove boje radi naše bebice koja uskoro stiže pa mi nisu mogli prigovarati. Odlučila sam se za bež, tople tonove i mislim da je sve stvarno pun pogodak”. Krevet za bracu je također postavila, a obožavateljima se opravdala kako ona voli da to sve bude na vrijeme, odnosno i prije vremena. Čini se, baš kao i njezin dječak.

Linker
19. travanj 2024 07:13